Het Belang van Limburg

Auto uit ‘The Fast And The Furious’ te koop

-

Goed nieuws voor de echte ‘The Fast And The Furious’-fans. Op 22 april kan je bieden op een Dodge Charger, één van de auto’s die gebruikt werd in scènes van de eerste en de laatste prent van de nu al achtdelige filmreeks. De Dodge Charger is één van de twee voertuigen die het stuntwerk van Vin Diesel in ‘The Fast And The Furious’ heeft overleefd, in totaal werden er zes gelijkaard­ige auto’s in de prak gereden bij het maken van de film. Voor de kenners, de auto is een Dodge Charger uit 1968 met enkele technische aanpassing­en aan het ontwerp en de motor.

Vete

Wat het stuntwerk van ‘The Fast And The Furious’-filmreeks niet blijkt te overleven is de vriendscha­p tussen Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Vin Diesel. Beide heren kunnen niet meer door één deur, laat staan door één autoportie­r.

The Rock postte een half jaar geleden felle kritiek op Facebook op bepaalde mannelijke collega’s die zich niet profession­eel zouden gedragen, zonder namen te noemen. Maar volgens insiders werd daarmee tegenspele­r Vin Diesel bedoeld. De producente­n van de film beweerden dat de discussie toen werd uitgeklaar­d tussen de twee gespierde kemphanen, maar het tegengeste­lde bleek waar. Tijdens de promotieto­urnee voor de nieuwe film worden de twee acteurs angstvalli­g uit elkaar gehouden door hun management. Op een filmbeurs vorige week in Las Vegas presenteer­de de cast van de film de eerste beelden van ‘The Fate Of The Furious’, deel acht in de reeks. Opvallende afwezig was... Dwayne Johnson.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium