Het Belang van Limburg

Bestelwage­n mist bocht en veroorzaak­t grote ravage NEERPELT

-

De 22-jarige Malorie Volont uit Gingelom ontsnapte gisteren op het nippertje aan de dood. Toen ze rond 7.30 uur net de deur achter zich had dichtgetro­kken, hoorde ze een voertuig met hoge snelheid naderen. Gelukkig was de deur nog niet op slot en had ze de reflex om naar binnen te springen. Ze kon net de aanstormde wagen ontwijken toen die tegen haar woning crashte.

Een paar seconden later hoorde Malorie een oorverdove­nde slag en beukte een bestelwage­n in op de wagen van haar mama en haar eigen wagen. De twee inzittende­n van de bestelwage­n raakten lichtgewon­d, maar de ravage was enorm. “Er hing een dikke mistlaag en vermoedeli­jk werd de bestuurder verrast door de haakse bocht naar links”, zegt Malorie. “In zijn vaart ramde hij een verlichtin­gspaal en een brievenbus om zich dan tussen onze wagens te boren. De verlichtin­gspaal verbrijzel­de het veiligheid­sglas van ons terras. Door de slag werd de wagen van mama door de poort van de garage gebeukt en mijn wagen van net drie weken oud is tot schroot herleid. Ik voelde het aankomen, want het is niet de eerste keer dat bestuurder­s Een motorrijde­r liep gisteren om 14.20 uur lichte verwonding­en op toen hij achterop een auto reed. Dat gebeurde op het kruispunt van de Rallylaan met de Haagdoornd­ijk. (ppn)

Drie vrouwen liepen zondag om 19.40 uur lichte verwonding­en op bij een ongeval aan het kruispunt van de Weidenstra­at met de Zonhoekstr­aat. Een van de bestuurste­rs verleende geen voorrang. De gewonden zijn een vrouw (45) en haar passagiers­ter (20), beiden uit Meeuwen, en een automobili­ste (45) uit Kortenaken. hier de bocht missen. Het muurtje was vorige week pas hersteld na een aanrijding. Nu is er schade aan de voordeur en de gevel van de buurvrouw”, besluit Malorie.

 ?? FOTO JOZEF CROUGHS ?? Het is niet de eerste keer dat op deze plek een wagen uit de bocht gaat.
FOTO JOZEF CROUGHS Het is niet de eerste keer dat op deze plek een wagen uit de bocht gaat.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium