Het Belang van Limburg

Nick en Veerle dromen al van kindjes

2 van 4 koppels ‘Blind Getrouwd’ blijven samen

-

Veerle Van den Eynde (35, ICT-consultant uit Lommel) en Nick Wijns (30, vertegenwo­ordiger in de bouw uit Nijlen) hebben de vijf weken – en de volgende drie maanden – moeiteloos overleefd. Ze dromen al van kinderen. Een zekere reserve was bij Veerle wel te merken. Op zeker ogenblik vroeg zij zich af of het niet “te goed” ging. “Vanaf de eerste dag ging het goed, alles klikte. Anderzijds zat die eerste weken de schrik erin dat het niet zou lukken. Ik had er moeite mee om me open te stellen voor een nieuwe relatie, om te geloven wat er gebeurde en wat Nick tegen me zei. Maar het lukt beter en beter. Hij geeft me vertrouwen en bevestigt heel veel dingen. Dat geeft me een goed gevoel.”

Kinderen

Nick van zijn kant moest de switch maken van vrijgezel naar getrouwde man. “Dan moet je rekening houden met de ander. Ik heb het moeten leren om Veerle af en toe een berichtje te sturen om te laten merken dat ik aan haar denk. Af en toe krijg ik het gevoel dat ik haar mis, want ik heb haar graag. Dat gevoel had ik vroeger ook niet.”

Wonen doen ze in een huurappart­ement in Edegem. “Een voorlopige oplossing,” zeggen ze. In een eerdere uitzending zag Nick hen over twee jaar al in een huis met een zoontje of dochtertje. “We gaan ons nu eerst settelen,” klonk het in de laatste aflevering. “Kinderen gaan er ook zeker ooit wel komen.” Veerle werd voor het experiment ingeschrev­en door haar zus Nancy en Nick schreef zich in “onder lichte dwang” van zijn omgeving. “We hadden niet te veel verwachtin­gen, we zijn eraan begonnen met een houding van: we zien wel wat komt. We hadden nooit gedacht dat dit het resultaat zou zijn”, zegt Veerle. “We wilden er honderd procent voor gaan”, zegt Nick. “Het voelde aan als je eigen verantwoor­delijkheid om er iets goeds van te maken. Als er op papier een match is, dan moet je daar iets mee doen. Ik sta er wel van versteld hoeveel impact dit heeft op mijn leven.”

Yogales

Nick ging mee naar de yogales, Veerle ging mee squashen. “We wilden elkaars hobby uitprobere­n en het was fijn om te doen.” Toch zijn het hectische weken geweest. “Trouwen, huwelijksr­eis, verhuizen, elkaar beter leren kennen. Maar Maar we we hebben hebben ervan ervan genoten. genoten.” Intussen ntussen zijn zijn ze ze ook ook al al op op winterport­vakantie winterspor­tvakantie geweest. geweest. “Voor “Voor Veerle eerle was was dat dat de de eerste eerste keer, keer, maar maar ik was was verbaasd verbaasd over over haarhaar skitant,” skitalent,” zegt zegt Nick. Nick. “Veerle “Veerle is is een een schatje. hatje. WeWe genieten genieten allebei allebei van van het et leven.” leven.”

 ?? FOTO VTM ??
FOTO VTM
 ?? Foto BLIND GETROUWD ?? Nick en Veerle: “We gaan ons nu eerst settelen. En dan de rest.”
Foto BLIND GETROUWD Nick en Veerle: “We gaan ons nu eerst settelen. En dan de rest.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium