Het Belang van Limburg

Odell Hodge

“Droevige dag voor de club”

-

Voor sportief manager Odell

Hodge is het vertrek van zijn beste vriend uiteraard geen goed nieuws.

Toch steunt hij de beslissing van Lynch voor 100 procent en is hij al ver gevorderd in het zoeken naar een nieuwe sportieve staf. Die moet de lijn van de huidige coaches doortrekke­n.

“Het is een droevige dag voor de club”, zegt Hodge. “Maar ik moet mijn persoonlij­ke emoties aan de kant schuiven. Als vriend steun ik de beslissing van Brian volledig. Hij krijgt daar een grote kans om zijn dromen te verwezenli­jken en op een hoger niveau te coachen. Sportief is dit een mooie kans voor hem. Ik wil hem bedanken voor wat hij in die drie jaar mee heeft opgebouwd in Limburg. Samen hebben we vanaf de geboorte van de club alles verwezenli­jkt. Hij heeft hier een nieuwe standaard gezet die door de fans geapprecie­erd werd. We blijven zeker goede vrienden.”

“De gespreken waren al enkele weken bezig en dus waren wij ook al even aan het uitkijken naar een opvolger. Die beslissing zal ik heel snel moeten nemen, samen met voorzitter Maarten Bostyn. We zoeken een coach met hetzelfde profiel als Brian. Hij moet dezelfde speelstijl kunnen overbrenge­n en het moet vooral iemand zijn die ik volledig kan vertrouwen. Waarschijn­lijk maken we de naam maandag of dinsdag al bekend. Volgende week vertrek ik naar een invitatiet­ornooi in Virginia om spelers te rekruteren. Het zou ideaal zijn om dat samen met de nieuwe coach te doen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium