Het Belang van Limburg

“We zitten in de flow”

- Rudi SMEETS

“Vorige week speelden we tegen Turnhout onze beste match van het seizoen. Als we dat niveau nog drie matchen aanhouden, komt alles in orde”, benadrukt de 22-jarige Kempenaar. Hij is de zoon van Chris Janssens, ex-profvoetba­ller en momenteel assistentc­oach bij Lierse.

Topzaak

“Als we winnen, doen we een topzaak. Niet alleen bij de spelers, ook bij het bestuur en de supporters voel je een enorme drang om de strijd voor het behoud tot een goed einde te brengen. Er wordt hard gewerkt aan de accommodat­ie, met onder meer twee kunstgrasv­elden. Degradatie zou iedereen bijzonder slecht uitkomen, maar wij houden geen rekening met dat scenario. In onze laatste match speelden we met een geweldige mentalitei­t én brachten we goed voetbal.”

Ook voor Janssens persoonlij­k zijn het belangrijk­e weken. “Ik heb al een contract onderteken­d voor de derde amateurkla­sse. Als we zakken, kan dat nog veranderen. Enkele clubs hebben interesse getoond, maar ik ga ervan uit dat Betekom zich redt en dat ik blijf.” Inhaalmatc­h - De wedstrijd Betekom - Vosselaar wordt dit weekend herspeeld, omdat het duel tussen beide clubs op 11 februari werd gestaakt omwille van hevige sneeuwval. De bezoekers stonden toen na 50 minuten spelen 0-2 voor, maar de veldlijnen waren nog amper zichtbaar en er was ook geen aangepaste bal.

 ?? FOTO GUY MEURS ?? Jasper Janssens gelooft in het behoud.
FOTO GUY MEURS Jasper Janssens gelooft in het behoud.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium