Het Belang van Limburg

“Een van de leukste weken van mijn leven”

Artiesten ‘Liefde Voor Muziek’ steken K3-nummers van Josje in nieuw regenboogj­asje

- Raymond DE CONDÉ

VILVOORDE - In In de de tweedetwee­d aflevering van ‘Liefde Voor Voor Muziek’ Muziek’ is is maandag maandag de muziek van Josje Huisman Huisman (31) (31) aan aan de de beurt,beu met andere woorden: het het vrolijke vrolijke repertoire repertoire vanva K3.“Ik heb ‘Liefde Voor Muziek’ Muziek’ gebruikt gebruikt als als zoektochtz­oe naar wat ik zelf als als soloarties­te soloarties­te wil wil gaan gaan doen”, zegt Josje. “Ik ben ben met met eigen eigen muziek muziek bezig.be Een concrete deadline deadline staat staat daar daar niet niet op. Ik ben niet zo goed in plannen. plannen. Mijn Mijn nieuwe nieuwe liedjeslie zullen alleszins een hoog hoog popgehalte popgehalte hebben.”hebben

Zeven Zeven jaar jaar lang lang was was ze ze ded blonde van K3. “Sindsdien dien heb heb ik ik nog nog niet niet stilgezete­n.stil Ik heb een boek uitgebrach­t uitgebrach­t (‘# (‘# Dresscod Dresscodej­osje’, red.), in de musical cal ‘Beauty ‘Beauty and and the the Beast’ gespeeld ( met Jan Schepens Schepens als als The The Be Beast, red.) en nu zit ik als coach coach in in ‘The ‘The Voic Voice Kids’. Ik woon in Antwerpen werpen en en heb heb hierhie de kansen gegrepen.” Josje Josje denkt denkt met met weemoed terug aan die week week in in Mallor Mallorca. “Het was een van de leukste leukste weken weken van mijn leven, de eerste keer keer dat dat ik ik de de kans had om een aantal collega’s collega’s watwa beter te leren kennen. Anders Anders zegzeg je vluchtig goeiendag, nu zaten zaten we we samens in een villa, we ontbeten beten sa samen en hebben allerlei toffe toffe dingendin kunnen doen. Natalia lia heefthee me ingewijd in bikram yoga, yoga, zelf heb ik onder meer een een gezichtsma­skerg gelegd bij LadyLad Linn. ‘Liefde Voor Muziek’ ziek was het ideale programma ma om muzikaal een andere kant kant van mezelf te laten zien.”

Omve Omvergebla­zen

Het Het is is ClouseauCl die maandag de spits spits mag mag afbijtenaf­b met een rock-’n-rollversie versie van van ‘Drums‘Dru Gaan Boem’. “Koen en en Kris Kris hebben hebben dat dat nummer gekozen omdat ze ze er er zelf zelf gelukkig gelukkig va van worden. Iedereen ging aan aan het het dansen, dansen, het het dak dak ging eraf.” Gers Pardoel moet moet nadien nadien toegevento­egeven dat hij iets minder vertrouwd trouwd is is met met het het K3-r K3-repertoire. Hij koos voor ‘Wanneer ‘Wanneer Zie Zie Ik Ik Jou Jou Terug’.T De waaghals van dienst dienst is is deze deze keer keer Bart Bart Peeters. Hij zet ‘Tele-Romeo’, meo’, misschien misschien wel wel ded allerbeken­dste K3-hit, naar naar zijn zijn hand. hand. Isabelle Isabelle A heeft een regenboogt­ruitje truitje uitgekozen uitgekozen voor voor Josje.J “Ik ben wel fan van K3”, K3”, vertelt vertelt zij. zij. “Ik “Ik heb heb K3-tekstschri­jver Alain Vande Vande Putte Putte gebeld gebeld en en hemh gevraagd om ‘Eyo’ te vertalen.” vertalen.” “Heel “Heel mooi”,mooi” vindt Josje.

De De songkeuze songkeuze van van NataliaNat lag meteen vast. “Ik koos koos ‘Je ‘Je Hebt Hebt Een Een Vriend’Vrien omdat ik die tekst echt héél héél schoon schoon vind”, vind”, aldusaldu de Kempense zangeres. “Dat “Dat heeft heeft me me omverge omvergebla­zen”, vertelt Josje. En jawel: jawel: daar daar komen komen traantjest­raan van. Lady Linn mag afsluiten afsluiten met met Josjes Josjes favorietef­avo K3-liedje ‘Oya Lélé’. “Ik “Ik kende kende Lady Lady Linn Linn nie niet en was onder de indruk van van haar haar jazzversie. jazzversie. Ied Iedereen trouwens.”

In In de de uitzending uitzending sluit sluit de de domineesdo­chter het K3tijdperk tijdperk symbolisch symbolisch af af m met ‘Somewhere Over The Rainbow’. Rainbow’. “Ik “Ik heb heb tenslottet­enslo zeven jaar lang regenboogj­urkjes boogjurkje­s gedragen”, gedragen”, besluit Josje.

X‘ Liefde Liefde Voor Voor Muziek’, Muziek’, VTM, VTM, maandag,ma 20.35 uur

 ?? FOTO VTM ??
FOTO VTM

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium