Het Belang van Limburg

Drie sterren voor Trossard

-

De Genkse prestatie maakte donderdag indruk in Spanje. Al zochten de lokale media de oorzaak van de twee Belgische goals vooral bij het falen van linksachte­r Jonny en doelman Sergio Alvarez, toch kreeg vooral de prestatie van Leandro Trossard (foto) veel bijval. Sportkrant AS had uitzonderl­ijk drie sterren over voor “de aanvaller die aan de basis lag van elk Genks gevaar.”

Uronen onzeker

Pas in de loop van zaterdag wordt duidelijk welke spelers inzetbaar zullen zijn in Kortrijk. Jere Uronen is er het ergst aan toe, de kans is reëel dat hij rust krijgt. De linksachte­r incasseerd­e tegen Vigo een trap op de linkervoet en ondervond daar vrijdag nog de nodige hinder van.

12.000 tickets verkocht

Voor Celta de Vigo zijn 12.000 tickets verkocht. Abonnees hebben tot en met paasmaanda­g om hun tickets te kopen aan speciaal tarief. Daarna begint de vrije verkoop en kost een ticket €30, voor -18 jaar €15. De ticketshop is op paasmaanda­g open van 10u tot 13u en van 15u tot 18u.

Beloften verliezen

De beloften van Genk leden gisteren in competitie een 1-3 nederlaag tegen Club Brugge. Dinsdag a.s. om 19.30u volgt (op het veld van Roeselare) een herkansing in de halve finales van de beker van België. Anderlecht is al finalist. Genk speelde als volgt: Jackers, Delorge, Wouters (46’ Jap Tjong), Janssens, Khammas, Thuys, Sabak, Ahidar (83’ Figueroa Lopez), Susic (46’ Tijskens), Lomma (55’ Hassan Houssein), Roekens. Doelpunten: 3’ Lynen 0-1, 51’ Osei 0-2, 53’ Lynen 0-3, 63’ Ahidar 1-3.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium