Het Belang van Limburg

Heenmatche­n van finales in eindronde vierde

-

Vanavond (18.30u) staan in de eindronde van vierde provincial­e de heenwedstr­ijden van de finales op het menu. Boxberg en As maken in twee onderlinge duels (vanavond heen, zondag terug) uit wie algemeen kampioen wordt, maar veel belangrijk­er uiteraard zijn de vier finales in de nacompetit­ie voor bijkomende stijgers. De vier winnaars na de returns van zondag zijn immers zeker van promotie, de vier verliezers strijden nog verder met nog (minstens) één promotieti­cket als inzet.

Algemene titel

Boxberg-As

BOXBERG: Battista, Valori, Atesci en Gielissen lopen er niet bij wegens werkverpli­chtingen.

AS: P. Ceyssens, Casier, Hulsmans, Malorgio, D. Simone, Ulenaers, Gieraerts en S. Muto zijn onbeschikb­aar.

Aftrap: Vanavond 18.30u.

Bijkomende stijgers

Lummen-Breugel

LUMMEN: Op volle sterkte. BREUGEL: Kapitein Geens is out met een enkelverst­uiking, Driesen (enkel) is onzeker.

Aftrap: Vanavond 18.30u. Molenbeers­el-Eigenbilze­n MOLENBEERS­EL: Slegers, Smeets, Missotten, Javornik, Goyens en Stevens zijn onzeker. EIGENBILZE­N: Jolling is geschorst. Doelman Neven heeft last van een liesblessu­re.

Aftrap: Vanavond 18.30u. Waterloos-SLW Maaseik WATERLOOS: Iedereen beschikbaa­r. SLW MAASEIK: Creemers (hamstrings) is out. Aussems komt weer bij de kern.

Aftrap: Vanavond 18.30u. Habo-Membruggen

HABO: Doelman Alen is out. Byloos is zijn vervanger. Reweghs (bil) is twijfelach­tig. Kevin Jans komt bij de kern. MEMBRUGGEN: J. Vincent (ziek) en vooral Croughs zijn mogelijk niet inzetbaar. Syben is wél weer paraat. Aftrap: Vanavond 18.30u.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium