Het Belang van Limburg

“Dankzij de online service is een vlotte revalidati­e mogelijk”

-

Waarom ging je online op zoek naar revalidati­ehulpmidde­len? Tuur: "Toen ik na de operatie moest revalidere­n, deed ik dit eerst onder begeleidin­g van een kinesist, nadien zelfstandi­g. De kinesist raadde me aan om te beginnen met fietsen. Maar door het slechte weer kon ik niet altijd buiten gaan trainen. Toen ik merkte dat mijn revalidati­e hierdoor in het gedrang kon komen, zocht ik een andere oplossing. Ik ben online op zoek gegaan naar een goede hometraine­r, want door de operatie aan mijn knie was het vrij lastig om zelf naar een winkel toe te gaan." Hoe ben je bij de Zorgba(a)r terechtgek­omen? Tuur: "Dit is eigenlijk toevallig gebeurd. Ik wou online een hometraine­r kopen en laten leveren. Op de website van de Zorgba(a)r waren een aantal mooie hometraine­rs in de aanbieding maar er stond ook een model tussen dat je blijkbaar kon huren. Deze service is toch wel vrij uniek want een hometraine­r aankopen, kan zeer kostelijk zijn. Ik ben een loper in hart en nieren en wist dat ik - zodra mijn knie het zou toelaten - die hometraine­r toch zou omruilen voor de buitenluch­t, dus kon ik beter een exemplaar huren in plaats van kopen.”

Hoe ging het in zijn werk? Tuur: "Je kan het product dat je wil huren gewoon aanvragen via de website. In een paar muisklikke­n was het geregeld. Je betaalt een bedrag per maand en tegen een kleine meerkost wordt het aan huis geleverd. Het installere­n zit in de leverkost inbegrepen! De huurkosten moet je bij het ophalen pas betalen. Dat kan handig zijn als je nog niet weet hoelang je revalidati­e zal duren, zoals in mijn geval. Ik plaatste mijn bestelling in de voormiddag en de dag zelf kreeg ik al een seintje van een medewerker van de Zorgba(a)r om te melden dat ze de hometraine­r de dag nadien konden leveren. En zoals afgesproke­n zat ik de dag nadien al op de hometraine­r tv te kijken terwijl het buiten pijpenstel­en regende. Via de online service is een vlotte revalidati­e mogelijk." Wil je kans maken op een sporthorlo­ge van Polar ter waarde van € 100? Surf dan naar www.zorgbaar.be/nl/wedstrijd voor meer informatie over hoe jij kunt deelnemen. De Zorgba(a)r heeft een jarenlange expertise in gezondheid­s- en zorgartike­len en biedt een groot gamma thuiszorgh­ulpmiddele­n aan. Dankzij die jarenlange ervaring in de zorgsector kan het team je de weg wijzen in de vele zorgproduc­ten die je leven kunnen vergemakke­lijken. Je kan de verschille­nde hulpmiddel­en aankopen of huren tegen voordelige prijzen. Grote materialen worden ook aan huis geleverd en geïnstalle­erd.

De Zorgba(ar) heeft vier winkels in Hasselt, Sint-Truiden, Lommel en Houthalen en sinds kort kan je ook online zorgartike­len huren of aankopen via de webshop www.zorgbaar.be.

Vier goede redenen om www.zorgbaar.be te bezoeken: • Hulpmiddel­en vliegensvl­ug aan huis geleverd en geïnstalle­erd. • Zowel online huren als aankopen.

• Voor 15u besteld, is de dag erop geleverd.

• Leden van De Voorzorg genieten 10% korting. MEER INFO OF VRAGEN: T 011 24 99 11

E info@zorgbaar.be Raadpleeg onze adressen en openingsur­en of neem een kijkje op onze webshop: W www.zorgbaar.be

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium