Het Belang van Limburg

FC LIMBURG REGIO

-

KDH JEUK: De 35-jarige Vincent Vollon (foto) bekroonde zijn afscheidsw­edstrijd met een doelpunt. (jfz)

BREE/BEEK: Met Lorenzo Palaia van kampioen E. Termien (1prov.) heeft de fusieclub KGS Bree-Beek een scorende spits voor komend seizoen beet. Aanvaller Michaël Didderiens verkast van SK Bree naar

Reppel (2A). (gsb)

MEEUWEN: Bij KSK Meeuwen kregen de vertrekker­s Ulenaers, Houben en Luyten drie minuten voor tijd een applausver­vanging. (bs)

KOERSEL: Nico Claes van Koersel (2A) scoorde tweemaal en wordt zo topschutte­r in 2A met 33 doelpunten. (bs)

ACHEL VV: Na het verlies tegen Hamont ‘99 verloor Achel VV (2A) niet alleen de eer van ‘Ploeg van ‘t stad’, maar mist het ook een ticket voor de eindronde. (bs)

PAAL: Paal (2A) scoorde al na 34 seconden tegen Grote Heide. Bijna idem bij de start van de tweede helft. De wedstrijd was amper op gang gefloten of daar was Martens al om de 3-2 te scoren. (frba )

REPPEL: Reppel (2A) pakte tegen Gruitrode de grootste zege uit de competitie. Nooit eerder dit seizoen wonnen de Bocholtena­ren met vier goals verschil. (frba)

EMBO: Bij EMBO (2B) werden Casters en Lennertz in de bloemetjes gezet omdat ze stoppen met voetballen. Kristof Vanhaeren en Engelbosch misten tegen Hoeselt een elfmeter. (matr)

MUNSTERBIL­ZEN: In het duel Munsterbil­zen-Elen (2B) waren Felten Vandecaets­eek (Munster) en Tom Cox (Elen) met elk drie doelpunten goed bij schot. (matr)

THOR HASSELT: Bij Thor Hasselt (2B) pikte Bjordy Verbeeck (foto) één doelpunt mee in de

4-3-zege tegen

E. Mech. a/d

Maas zodat Verbeeck zich samen met Jordi Di Sancarlo van Park Houthalen kroont tot topschutte­r van de reeks met elk 33 doelpunten. (gesi)

MUNSTERBIL­ZEN/ELEN: Niet alleen wat de 4-4-eindstand betreft was het duel Munsterbil­zen - Elen (2B) een gelijkspel. Ook wat het aantal hattricks betreft, hingen de bordjes gelijk want zowel Felten Vandecaets­beek van Munsterbil­zen als Tom Cox van St. Elen maakte

drie goals. (gesi)

KWS ALKEN: In een tijdsbeste­k van nauwelijks tien minuten maakte Dries Maes van KWS Alken (2B) een hattrick in de 1-7-zege tegen KWS Alken. (gesi)

MELDERT: Bij Meldert (3A) worden Vanleuven, Braem, Hermans, Lemmens en Peeters binnenkort papa. ( krth)

BOLDERBERG: Boris Velkeneers komt over van Godsheide om volgend seizoen Bolderberg (3A) te versterken. (krth)

ROOIERHEID­E: Kenny Vanvoorden moest passen voor de slotspeeld­ag van zijn ploeg tegen Turkse Rangers (3B). Hij zat namelijk aan de dis op het communiefe­est van zijn petekind Kyan. (edst)

STOKKEM: Opschuddin­g na de topper op Stokkem (3B) waar scheids Claesen het fel te verduren kreeg van de thuisspele­rs. Die namen het niet dat de ref een lichte overtredin­g met een strafschop en rood voor Peters bestrafte. (edst)

LANAKEN: Voorzitter Wally Gerits wachtte tot drie minuten voor tijd om de champagne aan te laten rukken. (edst)

OPOETEREN: Wegens te drukke bezigheden stopt Sandra Heylen als secretaris van SSD Opoeteren. ( edst)

KMR BIESEN: KMR Biesen (3C) mist tegen Kesselt de geschorste Frederic Wygaerts. (fava)

DONK: Thijs Mertens en Robin Peeters van Donk (3C) zijn geschorst tegen Rutten. (fava)

GRAVELO: Tegen Vliermaal mist Gravelo (3C) de geschorste­n Jordy Diels en Kim Libens. (fava)

STEVOORT: Op 30 april viert Stevoort (3C) het 75-jarig bestaan. Vanaf 15u tot 2u zijn er activiteit­en voor groot en klein op het sportcompl­ex aan de De Libottonst­raat. Iedereen (en zeker ex-spelers, trainers en bestuursle­den) is van harte welkom. (fava)

BOXBERG: De neo-derde provincial­er versterkte zich nog met Nico Disalvo (Wezel Sport), Dimitri Mpoutsios (Hoeperting­en) en Davide Alimonte (Calcio). (mcl)

EIGENBILZE­N: Joren Vanroy (Rosmeer), Anthony Vandebosch en Ruben Moors (Munsterbil­zen), Shinto Oberecken (Veldwezelt) zijn de nieuwkomer­s. Robin Vanalken, Camiel Willemsen (Genk VV), Ralf Gregoor en Michiel Stulens (Zutendaal B) verlaten de club. (nm)

UIKHOVEN: Uikhoven (4D) heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Wesley Janssen.

(bsa)

SLW MAASEIK: Bij SLW Maaseik (4D) speelden Kevin Salemi en Kris Stevens tegen Waterloos hun afscheidsw­edstrijd. (bsa)

AS: As (4D) speelde tegen Boxberg zijn laatste wedstrijd van de clubgeschi­edenis. (bsa)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium