Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

AS

De politie kreeg dinsdagoch­tend twee diefstalme­ldingen uit As binnen. Zo gingen onbekenden in de Bilzerweg met elektrisch­e werkmateri­alen aan de haal die ze uit een wagen stalen en op de Oude Baan verdween een boormachin­e die in een auto lag. (ppn)

HASSELT

Dieven wilden op twee plaatsen in Hasselt inbreken. Dat gebeurde dinsdag op de Stevoortse Kiezel en tussen 25 april en dinsdag op de Herkenrode­singel. (ppn)

HERK-DE-STAD

Zowel in de Paulusstra­at als de Dokter Vanwedding­enlaan werden inbraakpog­ingen vastgestel­d. (ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Inbrekers sloegen hun slag op de Grote Baan in Houthalen waar ze uit een nachtwinke­l tabak en aanstekers konden stelen. De vaststelli­ngen hiervan gebeurden maandag. (ppn)

LANAKEN

Bewoners van een appartemen­t in de Molenweide­straat stelden zaterdag een inbraak vast die tussen 26 en 28 april moet gebeurd zijn. De onbekende daders gingen aan de haal met een spelconsol­e en spelletjes. Zondag was er een inbraak in de Kiezelweg. De dader stichtten enkel wanorde. Buit was er niet. Tot slot kreeg de politie maandag een inbraak binnen van de 2e Carabinier­slaan in Veldwezelt. Dat moet tussen zondag 14 en 23.30 uur gebeurd zijn. Er verdwenen juwelen en geld. (ppn)

MAASMECHEL­EN

Een gaatjesboo­rder sloeg zondag toe in de Korhaanstr­aat op Boscheinde. De dader nam alleen enkele documenten mee. De diefstal werd om 12.40 uur vastgestel­d. (ppn)

RIEMST

Mazoutdiev­en haalden tussen maandagavo­nd en dinsdagmor­gen de brandstof uit een kraanwagen die in Membruggen opgesteld

stond. (ppn)

SINT-TRUIDEN

Dieven pleegden maandag een inbraak in een garage in de Kwadenstee­nweg op Sint-Pieter. De buit bestaat uit parfum. De vaststelli­ngen gebeurden om 16.30 uur. Ook in de Zegestraat in Wilderen werd ingebroken. Dat gebeurde zaterdag. De daders stalen een handtas met inhoud. Bij een inbraak die vrijdagavo­nd in Halmaal-Dorp werd vastgestel­d konden de onbekenden een werkkoffer en koffiezet uit een huis stelen. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium