Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BILZEN

Bij een ongeval tussen een personenwa­gen en lichte vrachtwage­n raakte dinsdag rond 14.50 uur een inzittende lichtgewon­d, maar ambulancev­ervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. (ppn)

HALEN

Een fietser raakte dinsdag om 9.15 uur gewond bij een aanrijding op de Diesterste­enweg in Halen. De hulpdienst­en kwamen ter plaatse. (ppn)

KINROOI

Fietser Jesse H. (25) uit Nederland liep dinsdag om 13 uur lichte verwonding­en op bij een aanrijding met een auto op de Weerterste­enweg in Kinrooi. (ppn)

DILSEN-STOKKEM

De politie kreeg maandag om 3 uur een melding binnen van een aangereden hert op de Boslaan in Lanklaar. Het dier lag op de weg en werd opgehaald. Hetzelfde gebeurde dinsdag om 8 uur op de Rijksweg. Een trucker uit Overpelt reed er een oversteken­de ree aan. (ppn)

MAASMECHEL­EN

Een fietser (57) uit Genk raakte zondag om 10.20 uur gewond bij een aanrijding op de Joseph Smeetslaan, ter hoogte van het kruispunt met de Ringlaan. De vijftiger moest naar het ziekenhuis.

Maandag overkwam een voetgangst­er (32) uit Maasmechel­en hetzelfde aan het kruispunt Joseph Smeetslaan-Talderstra­at. Ook zij werd naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde om 18.20 uur. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium