Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

MAASEIK

Bij een botsing op de Venloseste­enweg in Maaseik is maandagmid­dag een auto op zijn dak in de berm beland. De 18-jarige P.M. uit het Nederlands­e Selfkant liep verwonding­en op. (maw)

ALKEN

Bij een aanrijding tussen een bromfiets en een auto is gisteren rond 10.15 uur de 45-jarige Nancy N. uit Sint-Truiden gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Steenweg in Alken. (maw)

DIEST

Een 40-jarige man uit Diest botste maandagavo­nd omstreeks 22 uur met zijn bromfiets tegen een boom. Hij raakte gewond aan zijn been en werd naar het ziekenhuis gebracht. (vrs)

HEUSDEN-ZOLDER

De 85-jarige J.G. uit Heusden is maandag rond 18 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Beringerst­eenweg in Heusden. De man kwam in aanrijding met een auto. (maw)

GENK

Bij een ongeval in de Duinenlaan is maandagnam­iddag de 54-jarige bromfietse­r Willem H. uit Genk gewond geraakt. (maw)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Gisteren zijn op het kruispunt van de Kempenlaan en de Europarkla­an in Houthalen een scooter en een auto gebotst. Daarbij viel een gewonde. (maw)

HASSELT

Op de Genkerstee­nweg zijn gisteren een scooter en een auto gebotst. Daarbij viel een gewonde.

(maw)

SINT-TRUIDEN

Een fietser is dinsdag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op Schurhoven­veld. (maw)

PEER

Gisteren rond 15 uur is in de Panhovenst­raat in Grote Brogel een auto tegen een stilstaand­e aanhangwag­en gebotst. De bestuurder had de aanhangwag­en van een tuinman niet gezien, wegens verblind door de zon. Er vielen geen gewonden. (rdr)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium