Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Een motorrijde­r en een autobestuu­rder kwamen donderdag rond 18.15 uur met elkaar in aanrijding in de Bredonkstr­aat in koersel. De motard reed in de flank van de wagen en raakte lichtgewon­d. Het gaat om een man (39) uit Beringen. Ze brachten hem met de ambulance naar het ziekenhuis. (ppn)

. Een fietser kwam vrijdag om 15.45 uur ten val in de Donckstraa­t. Het slachtoffe­r raakte lichtgewon­d. (ppn)

BORGLOON

Fietser Marcel H. (80) uit het Luikse Waremme moest woensdag om 15 uur plots hevig remmen om een aanrijding met een auto te vermijden in de Boomstraat in Borgloon. De man kwam ten val en moest voor verzorging naar het ziekenhuis. (ppn)

DIEPENBEEK

Bij een botsing vrijdag om 15.40 uur op het kruispunt van de Dorpheides­traat en de Sint-Servatiuss­traat belandde een van de voertuigen op zijn dak. Er werd ook een ambulance opgeroepen. (ppn)

DILSEN-STOKKEM

Een everzwijn met oormerk overleefde vrijdag om 0.50 uur een aanrijding met een wagen niet. Het ongeval gebeurde op de Europalaan in Dilsen en het dier werd door de veldwachte­r opgehaald. Het voertuig van de bestuurder uit Meeuwen-Gruitrode was zwaar beschadigd. (ppn)

Een bestuurder viel vrijdag om 2.50 uur in slaap achter het stuur toen hij op de Boslaan in Lanklaar van de weg raakte en in een tuin tot stilstand kwam. Hij bleef ongedeerd en de ademtest was negatief. De rotonde met de Siemenslaa­n raakte beschadigd, net als een kast van Infrax. (ppn)

GENK

Bromfietse­r Fredo P. (28) uit Genk raakte vrijdag rond 14 uur lichtgewon­d bij een aanrijding met een auto op het kruispunt Hermeslaan-Mercuriusl­aan. (ppn)

Een vrouw (80) hield vrijdag om 13.20 uur lichte verwonding­en over aan een ongeval in de Vredestraa­t, waar de auto kantelde.

(ppn)

HASSELT

Een automobili­st en bromfietse­r waren vrijdag om 17.20 uur betrokken bij een botsing op de Genkerstee­nweg. Twee personen raakten lichtgewon­d. (ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Drie voertuigen kwamen vrijdag om 18.10 uur met elkaar in aanrijding op de Koolmijnla­an. Bij het ongeval zouden meerdere lichtgewon­den zijn gevallen. (ppn)

MAASEIK

Een motorfiets­er kwam vrijdag rond 11.20 uur met zijn been gekneld te zitten onder een voertuig na een aanrijding in de Kanaalstra­at in Neeroetere­n. Ambulancie­rs brachten het slachtoffe­r over naar het ziekenhuis. (ppn)

TESSENDERL­O

De politie kreeg vrijdag om 16.40 uur een melding van een ongeval in de Molenstraa­t. Er zouden daarbij gewonden zijn gevallen.

(ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium