Het Belang van Limburg

Nill De Pauw kan naar STVV, Kortrijk en Zulte Waregem

-

Nill De Pauw (27) lonkt opnieuw naar België. De flankaanva­ller breekt maar niet door bij het Franse EA Guingamp en dat hebben Belgische eersteklas­sers opgemerkt. Zo wil STVV De Pauw graag binnenhale­n en is ook KV Kortrijk en Zulte Waregem geïnteress­eerd in de voormalige Lokeren-speler. Zijn salaris vormt mogelijk wel een obstakel en Guingamp zelf hoopt ook een deel van de 750.000 euro die het in 2015 aan Lokeren betaalde te recuperere­n. AA GENT

Buffalo’s hebben Denis Odoi bijna beet - De transfer van Denis Odoi (ex-STVV) naar AA Gent is bijna rond. Fulham wilde meewerken en nu heeft Odoi ook ja gezegd. Wellicht is de rechtsacht­er nog voor het weekend van de Buffalo’s.

VROUWENVOE­TBAL

Serneels selecteert 28 Flames - Bondscoach Ives Serneels maakte zijn selectie Red Flames bekend voor de stage van 6 tot 14 juni in Tubeke. In eerste instantie komen 16 dames, onder wie de Limburgse speelsters Justien Odeurs (Jena) en Julie Biesmans (Standard), samen. Op 7 juni sluiten 7 speelsters aan en op 11 juni nog eens 5, onder wie de Hasseltse Davina Philtjens (Ajax) en Genk-aanwinst Davinia Vanmechele­n (Standard). De stage geldt als voorbereid­ing op het EK in Nederland.

BUITENLAND

Derrick Tshimanga (ex-KRC Genk) mag Willem II al na één seizoen verlaten. Het contract van de linksachte­r wordt niet verlengd. *** Enes Ünal (ex-KRC Genk) trekt van FC Twente naar Villarreal. De aanvaller tekende een vijfjarig contract bij de Spaanse club. *** Nederland heeft een oefeninter­land tegen Marokko gewonnen met 1-2. Promes en Janssen scoorden voor Oranje. Boussoufa kon nog milderen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium