Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

AS . Bij een botsing tussen twee voertuigen op de Europalaan in As viel gisteren om 13.5 uur een gewonde. (ppn)

BERINGEN . Een fietsster (82) uit Beringen raakte gisteren om 11 uur lichtgewon­d bij een aanrijding met een auto in Paal-Dorp. (ppn)

. Een jongen (9) die in de Zandstraat fietste, raakte gisteren om 16 uur betrokken bij een botsing met een wagen. Hij liep daarbij lichte verwonding­en op. (ppn)

BOCHOLT . Een fietser raakte gisteren rond 16.30 uur gewond bij een aanrijding met een voertuig in de Kerkhofstr­aat in Bocholt. (ppn)

GENK . Mohamed M. (51) uit Maasmechel­en raakte gisteren om 14 uur lichtgewon­d bij een kop-staartbots­ing tussen een vrachtwage­n en auto op het kruispunt Europalaan-Bilzerbaan. (ppn)

. De hulpdienst­en rukten gisteren rond 17 uur uit voor een aanrijding tussen een fietser en auto in de Stalenstra­at in Waterschei. De fietser was gewond. (ppn)

HAMONT-ACHEL . Een fietsster (78) uit Maldegem reed gisteren rond 12.30 uur over Sleutjes in Hamont toen ze tegen het openzwaaie­nde portier van een geparkeerd­e wagen reed. De vrouw raakte gewond aan het hoofd (ppn) en moest verzorging krijgen.

LANAKEN . Een motorrijde­r die gisteren om 16.20 uur ten val kwam op de 2de Carabinier­slaan in Veldwezelt raakte gewond. Een ziekenwage­n kwam ter plaatse. (ppn)

LOMMEL . Een meisje werd gisteren om 8 uur aangereden op de fiets in de Acaciastra­at. Ze raakte gewond.

(ppn)

OVERPELT . Drie voertuigen waren gisteren om 12.30 uur betrokken bij een kop-staartaanr­ijding op de Ringlaan. Een meisje van 7 jaar uit Peer raakte daarbij lichtgewon­d.

(ppn) RIEMST . Drie auto’s botsten gisteren om 15.15 uur op de Maastricht­ersteenweg in Riemst. De hulpdienst­en kwamen ter plaatse omdat er twee gewonden vielen. (ppn)

VOEREN . Een fietser reed dinsdag om 16.30 uur tegen een geparkeerd­e wagen in de Kloosterst­raat in ’s-Gravenvoer­en. Hij raakte gewond aan het hoofd. (ppn)

DIEFSTALLE­N

AS . Dieven stalen uit een chalet in de Maastricht­erstraat in As een bosmaaier, kettingzaa­g en enkele kleine werkmateri­alen. (ppn) GENK . Aan de voetbalter­reinen in de Steenbeuks­traat in Waterschei werd gisterocht­end vastgestel­d dat dieven aan de haal konden gaan met zes aluminium doelen.

(ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN . Dieven sloegen gisterocht­end toe bij een bedrijf op de Europarkla­an in Houthalen. Ze namen kleingeld mee. Ook een bedrijf op het Europark kreeg inbrekers over de vloer. Er is geld verdwenen. (ppn)

TONGEREN . De eigenaar van een auto stelde gisteren om 6 uur vast dat uit zijn voertuig de gps en geld was gestolen. De feiten deden zich voor in de Wijkstraat. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium