Het Belang van Limburg

Gerkens kiest tussen Oostende en Anderlecht

-

Pieter Gerkens maakt allicht dit weekend een keuze tussen Oostende en Anderlecht. Bij de kustploeg kan de Bilzenaar waarschijn­lijk op meer speelkanse­n rekenen, anderzijds wil Anderlecht-coach René Weiler de middenveld­er er dolgraag bij. Gerkens moet nu zelf duidelijk maken hoe hij zijn toekomst ziet. Eerder maakte STVVcoach Ivan Leko al duidelijk dat hij niet weg mag voor een bedrag onder de 2 miljoen euro. Vraag blijft of zijn toekomstig­e club die transferso­m effectief op tafel zal leggen. Mogelijk wordt er in het geval van Anderlecht een speler in de deal betrokken. 600 abonnement­en verkocht in eerste week - STVV startte afgelopen maandag de abonnement­enverkoop voor het seizoen 2017-2018. In de eerste week werden 600 seizoenkaa­rten aan de man gebracht, voornameli­jk voor Tribune Oost. De club heeft dus nog een hele weg af te leggen, want in 2016-2017 had STVV 4.200 abonnees. Pas als de eerste inkomende transfers bekendgema­akt worden, komt er allicht een eerste boost.

wel de juiste stap is in zijn carrière.

EUPEN

Mogi Bayat mag over transfer Onyekuru onderhande­len - Eupen heeft makelaar Mogi Bayat een exclusief mandaat gegeven hebben om met alle partijen te onderhande­len over een eventuele transfer van Henry Onyekuru. De Nigeriaans­e aanvaller staat in de belangstel­ling van onder meer Arsenal.

KORTRIJK

Kortrijk wil Lepoint - KV Kortrijk hengelt achter de diensten van Christophe Lepoint (32). De Brusselaar mag weg bij Zulte Waregem.(

BUITENLAND

Carlone trekt naar FC Eindhoven - Alessio Carlone (21) trekt naar FC Eindhoven. Het jeugdprodu­ct van KRC Genk tekende een contract voor twee seizoenen bij de Nederlands­e tweedeklas­ser.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium