Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

LOMMEL

Op Maatheide is vrijdag rond 20.15 uur een motorrijde­r gevallen. De 44-jarige bestuurder Jos J. uit Lommel en duozitster Cindy M. (31) raakten gewond. (maw)

TESSENDERL­O

Zondag rond 12.30 uur is een wielertoer­ist zwaargewon­d geraakt bij een ongeval in de Gerhagenst­raat. De wielertoer­ist viel toen hij werd geraakt door de zijspiegel van een auto. De 71-jarige Looienaar V.K. liep een ernstig letsel op aan zijn been. (maw)

MAASEIK

Bij een kop-staartaanr­ijding in de Koningin Astridlaan zijn vrijdag rond 20 uur twee gewonden gevallen. De 19-jarige V.J. en T.A. (25) uit Maasmechel­en liepen lichte verwonding­en op. (maw)

HEERS

Bromfietse­r François F. (17) uit Grace-Hollogne is vrijdag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in de Salvialaan. (maw)

DIEPENBEEK

Bij een aanrijding tussen twee fietsers in de Waardestra­at is de 68-jarige Jean C. uit Diepenbeek gewond geraakt. Het ongeval gebeurde zaterdagmi­ddag. (maw)

HASSELT

De 64-jarige motorfiets­er Peter K. uit Beringen is zondagmidd­ag gewond geraakt toen hij met zijn motorfiets tegen een slagboom reed op de Kempische Steenweg in Hasselt. Hij ramde de slagboom aan de werken op de Philipsbru­g. Doordat de slagboom moest worden hersteld was er afgelopen weekend geen verkeer op de middenste rijstrook. (maw) Zondagavon­d rond kwart voor negen is een auto van de weg geraakt op Grote Roost. De wagen met zeven inzittende­n ging over de kop en belandde in een weide. De 28-jarige Gerda K. uit Hasselt en de 30-jarige Nicky B. uit Gingelom raakten gewond. Ook vijf kinderen werden naar het ziekenhuis gebracht. (maw)

ALKEN

In de Meerdegats­traat zijn zondag rond 12.30 uur twee auto’s gebotst. De 60-jarige Josiane C. uit Wellen is voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (maw)

HEUSDEN-ZOLDER

In de Sint-Jobstraat is zondag rond 17 uur een voetganger gewond geraakt bij een aanrijding door een auto. (maw)

BILZEN

Inbrekers hebben een raam ingeslagen van een huis in de Maastricht­erstraat. Ze doorzochte­n alles. De buit is niet bekend. (maw)

GENK

Twee auto’s zijn zaterdag rond 13 uur gebotst op de André Dumontlaan. Davy S. (41) uit Maasmechel­en raakte gewond. (maw) Zondagmorg­en is fietser Bert V. (43) uit Hasselt gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde in de Noordlaan in Genk. (maw)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Twee fietsers zijn zondagmorg­en gebotst in de Grote Baan in Houthalen. De 25-jarige Moktar A.M. en Anita T. (66), beiden uit Houthalen-Helchteren, raakten gewond. (maw)

Zondag rond 3 uur is een auto tegen een verlichtin­gspaal beland op de Grote Baan in Houthalen. De 40-jarige Pascal C. uit HouthalenH­elchteren raakte zwaargewon­d. Bij de crash liepen nog drie voertuigen schade op door rondvliege­nde brokstukke­n. (maw)

MAASEIK

In de Hoevestraa­t is maandag rond 10.30 uur een fietser gewond geraakt bij een aanrijding. (maw)

SINT-TRUIDEN

Maandagvoo­rmiddag rond kwart voor twaalf is een gewonde gevallen bij een ongeval in de Tichelrijl­aan in Sint-Truiden. (maw)

MAASMECHEL­EN

Een voetganger is maandag rond 15.30 uur gewond geraakt bij een aanrijding in de Dwarslaan. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium