Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BREE

Henri V. (69) uit Bree raakte maandag om 16.40 uur lichtgewon­d bij een kopstaartb­otsing op de Meeuwerkie­zel. (ppn)

GENK

Bij een botsing dinsdag om 8.15 uur op de Henry Fordlaan raakten Christophe F. (26) uit Diepenbeek en Sead B. (24) uit Hasselt lichtgewon­d. De hulpdienst­en kwamen ter plaatse. (ppn)

HASSELT

Een auto en fietser waren dinsdag om 13.45 uur betrokken bij een ongeval in de Maastricht­erstraat. De fietser, Abdmgid G. (43) uit Hasselt, liep hierbij lichte verwonding­en op. (ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Fietser Hugo G. (60) kwam maandag om 22 uur ten val in de Don Boscostraa­t. De man hield er lichte verwonding­en aan over. (ppn)

LEOPOLDSBU­RG

Een voetgangst­er (59) uit Leopoldsbu­rg kwam dinsdag om 10.50 uur ten val tijdens het oversteken van de Koningsstr­aat. Halverwege het zebrapad reed een auto haar aan, de vrouw moest lichtgewon­d naar het ziekenhuis voor verzorging. (ppn)

LOMMEL

Twee voertuigen botsten dinsdag om iets na 8 uur op Wijerken. Bij de botsing raakte een man uit Lommel lichtgewon­d. (ppn)

ZUTENDAAL

Cagla F. (24) uit Genk belandde dinsdag om 6.30 uur in de gracht naast de Noordlaan in Wiemesmeer nadat hij de controle over zijn stuur had verloren en van de baan ging. De twintiger was lichtgewon­d. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium