Het Belang van Limburg

Kristel Verbeke niet langer manager van K3

- Raymond DE CONDÉ

Kristel Verbeke is niet langer manager van K3. Het bericht kwam gisteren vrij onverwacht want er waren voor de buitenwere­ld geen tekens dat er een wissel op komst was voor de begeleidin­g van Hanne, Marthe en Klaasje. Toen de nieuwe K3 van start ging, was Kristel de enige van de ‘oude’ K3 die aan boord bleef, in de nieuwe functie van manager. “Ik vond het fantastisc­h om een brug te kunnen zijn tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe’ K3,” zegt ze. “Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het Studio 100-team, nieuwe verhalen te schrijven. Met veel trots en dankbaarhe­id voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3 als manager.” Hanne, Klaasje en Marthe zeggen dat ze Kristel gaan missen. “Ze betekent heel veel voor ons, omdat ze ons op alle vlakken heeft gesteund. We hebben super veel van haar geleerd, omdat ze als geen ander weet hoe het voelt om in onze schoenen te staan.” Tegelijk vinden ze het een eer dat zij er vertrouwen in heeft “dat wij het nu zelf kunnen”.

Ook alleen maar lovende woorden van Gert Verhulst, Hans Bourlon en Anja Van Mensel (de laatste is CEO van Studio 100 Benelux): “We zijn Kristel enorm dankbaar want zij heeft er, dankzij haar tomeloze inzet en onnavolgba­re kennis, mee voor gezorgd dat K3 nu een mooi nieuw leven heeft. Ze geeft nu de fakkel door.”

Kortom: K3 kan na anderhalf jaar verder zonder Kristel. De meisjes zullen voortaan begeleid worden door de managers die ook andere artiesten van de Studio 100-stal omringen. Kristel Verbeke gaat nu even genieten van een welverdien­de pauze en daarna nieuwe uitdaginge­n aanpakken. Welke dat zijn, “is iets voor later”.

 ??  ??
 ?? FOTO HBVL ??
FOTO HBVL

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium