Het Belang van Limburg

George en Amal Clooney kunnen tien miljoen verdienen met babyfoto’s

Lynn Van Royen heeft hoofdrol in ‘The Team II’

-

Niet dat de steracteur en topjuriste het financieel nodig hebben, maar het ziet ernaar uit dat George en Amal Clooney een aardige stuiver kunnen verdienen aan hun tweeling. Vorige week beviel Amal (39) van Ella en Alexander en de Amerikaans­e en Britse media azen sindsdien met groot geld op de eerste foto’s van de kinderen. Naar verluidt zouden al biedingen tot tien miljoen euro zijn uitgebrach­t.

Tot dusver hebben George (56) noch zijn vrouw zich in het openbaar laten zien en hebben ze ook nog niet gereageerd op de fotoaanvra­gen.(

Lynn Van Royen, Kato uit ‘Beau Séjour’, heeft een hoofdrol in het tweede seizoen van ‘The Team’, de Europese serie over speurders die over de grenzen heen een misdaad met internatio­nale vertakking­en proberen op te lossen. Naast Lynn Van Royen zullen ook andere Belgen zoals Joren Seldeslach­ts (de oudere broer in ‘Spitsbroer­s’ en Charlie in ‘Beau Séjour’) en Soufiane Chilah (‘Dode Hoek’, ‘Black’) te zien zijn. Lynn speelt de Belgische Paula Liekens, die een hoge functie heeft bij de Belgische geheime dienst. Paula moet samenwerke­n met de ambitieuze Deense politiecom­missaris Nelly Winther (Marie Bach Hansen, bekend van ‘The Legacy’) en de Duitser Gregor Weiss, hoofd van de afdeling Mensenhand­el bij de Hamburgse politie (Jürgen Vogel uit o.a. ‘Tatort’). Met zijn drieën vormen ze het nieuwe JIT, het zogenaamde Joint Investigat­ion Team. De opnamen zijn gisteren in Denemarken gestart. Er zal ook in ons land gefilmd worden. VTM zal de serie hier op het scherm brengen.

 ?? FOTO AFP ?? George Clooney en Amal zijn sinds vorige week ouders van een tweeling.
FOTO AFP George Clooney en Amal zijn sinds vorige week ouders van een tweeling.
 ?? FOTO FB ?? Lynn Van Royen.
FOTO FB Lynn Van Royen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium