Het Belang van Limburg

De Condé gaat scouten op EK U21

-

In de Luminus Arena bleef het tijdens het weekend geduldig en uiteindeli­jk vergeefs wachten op concreet nieuws. Enkele deals zijn wel dicht bij de afronding. Een overzicht.

Benson en Buffel

De komst van Lierse-winger Manuel Benson is nog slechts een kwestie van punten en komma’s. Eenmaal er een akkoord is over het percentage bij een doorverkoo­p, staat niks de transfer nog in de weg. Van Thomas Buffel, die afgelopen vrijdag een concreet voorstel kreeg van Genk voor volgend seizoen, wordt eerstdaags dan weer een duidelijk signaal verwacht.

Doelman

In zijn zoektocht naar een vervanger voor doelman Mathew Ryan verwachten ze bij Genk ook vrij snel groen licht. Zoals bekend, is Frederik Rönnow, doelman bij Bröndby en de nationale ploeg van Denemarken, één van de toprenavon­d kandidaten. Hendrik Van Crombrugge, keeper van Eupen, is geen ernstige piste en kan van de lijst worden geschrapt.

Spits ts

Een extra extra diepe diepe spits spits dan. dan. Ook die die komt komt er er zeker zeker nog. Spelers Spelers die die in in de de kijlopen, kijker lopen, zijn zijn de de Deen Deen Marcus cus Ingvartsen Ingvartsen en en de de Serviër iër Uros Uros Djurdjevan Djurdjevic van Partizan Partizan Belgrado.rado. Beizijn Beiden zijn moteel momenteel actief actief op hetet EK EK U21 U21 in Polen. olen. Djurdjevic Djurdverlo­or verloor zaag zaterdag met met 2-0 2-0 van Portugal Portugal en stond stond 75 75 minuten uten op op het veld. veld. Ingvartsen artsen speelde lde giste- - tegen Italië en ging met 0-2 onderuit. De spits van Nordsjaell­and speelde 72 minuten. Midweek reist TD Dimitri de Condé naar Polen af. Allicht niet toevalligt­oevallig omdatomdat dan dan de interland land Duitsland-De Duitsland-Denemarken op op het het menu menu staat staat. Een serieuze euze test test voor voor Ingv Ingvartsen.

Berge

Tenslotte Tenslotte is is er er de de soap rond SanderSand­er Berg Berge. Volgens Engelse Engelse bronnen zou, zou, na na Sevilla, ookook ArsenalAr een officieel officieel bod willen len uitbrengen.u The The Gunners zoudenzoud­e om en nabij nabij de 20 miljoen joen euro veil hebbenhebb voor de de Noor. MaarMaa het standpunts­tan van van Genk is en blijftblij­f wat het was: was: niet te koop.koop

 ?? Foto TWITTER ?? Marcus Ingvartsen.
Foto TWITTER Marcus Ingvartsen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium