Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

HASSELT

Bij de politie werden donderdago­chtend twee inbraken gemeld. Zo braken onbekenden de deur van een kelder op de Leonard Lessiuslaa­n in de Katarinawi­jk open. In de Spalbeekst­raat in Spalbeek drongen onbekenden eveneens een huis binnen. Op beide plaatsen is de buit niet bekend. (ppn)

DILSEN-STOKKEM

Dieven forceerden de deur van een huis in de Tapuitstra­at in Lanklaar en doorzochte­n de woning. Ze gingen ervandoor met juwelen en een geldkistje. (ppn)

GENK

Bij een diefstal op een werf in de Henri Decleenest­raat in Genk konden dieven woensdag enkele steeksleut­els, ringsleute­ls en een fototoeste­l stelen. (ppn)

HAM

Inbrekers pleegden een inbraak in enkele containers op een werf in de Bergstraat in Ham. Wat ze konden stelen is onbekend. (ppn)

HERK-DE-STAD

Bij de politie kwam donderdag om 10.30 uur een inbraakmel­ding binnen. In de Spoorwegst­raat raakten inbrekers een huis binnen. Wat ze konden meenemen is nog niet duidelijk. (ppn)

OPGLABBEEK

Dieven konden bij een bedrijf op de Industriew­eg-Noord een geldlade met inhoud stelen. De inbraak is donderdag vastgestel­d. Op dezelfde weg, maar bij een ander bedrijf, is nog een tweede diefstal vastgestel­d. Daar verdween wat kleingeld en een gsm. (ppn)

WELLEN

Onbekenden pleegden een inbraak op Vogeleinde. Dat werd woensdag om 14.30 uur bij de politie gemeld. De daders doorzochte­n het huis. De buit is nog niet bekend. (ppn)

ZONHOVEN

Inbrekers sloegen toe aan de Kapelbergw­eg in Zonhoven waar ze een werf betraden en vervolgens werkmateri­aal buitmaakte­n. De melding dateert van donderdag 8.30 uur. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium