Het Belang van Limburg

Yannick Thoelen in tribune

-

Opvallende toeschouwe­r in het Leunenstad­ion was Yannick

Thoelen. De doelman van AA Gent staat hoog op het verlanglij­stje van STVV en de Looienaar staat zelf ook open voor een transfer naar Stayen. Sint-Truiden zat al meermaals rond de tafel met Thoelen, maar die krijgt voorlopig geen groen licht om te vertrekken uit de Ghelamco Arena. Na het afspringen van de transfer van Bram Castro zijn de voetbalbel­gen in de kern bij Gent immers schaars en daar is Thoelen er een van. Vanuit Truiense kant geeft men zich echter nog niet gewonnen in de strijd om een doublure voor Pirard en blijft men proberen om de 26-jarige keeper los te weken. Al zal dat in eerste instantie afhangen van het in-en uitgaande verkeer bij de Gentenaren. Diarra: uitstel - De Truiense fans zagen zaterdag voor het eerst Souleymane Diarra aan het werk. De Malinese middenveld­er van Ujpest traint al een tijdje mee bij STVV en kreeg nu ook de kans om zich te tonen in de oefenwedst­rijd. Diarra liet daarbij geen onvergetel­ijke indruk na, maar een definitiev­e beslissing over zijn transfer werd nog niet genomen. Hij traint ook deze week nog mee met de Kanaries.

Tester doorgestuu­rd - Geordan Dupire, de 23-jarige Franse doelman van Virton die vrijdag meetrainde met de Kanaries, werd gewogen en te licht bevonden.

Zonder Dussaut en Antunes - Damien Dussaut (adducotren) en Fabien Antunes (hamstrings) volgden de wedstrijd tegen Geel vanuit de tribune. De revalidere­nde Truiense backs sluiten in principe in de loop van de week opnieuw aan bij de groep.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium