Het Belang van Limburg

Ontgoochel­de fans hopen op extra concert Ed Sheeran

-

Even hoesten en de zestigduiz­end kaartjes voor het concert van de Britse artiest Ed

Sheeran (26) op Werchter op 1 juli 2018 waren de deur uit. Organisato­r Live Nation meldde dat het optreden binnen het uur was uitverkoch­t. Wie naast een kaartje ter waarde van 75 euro greep, belandt op een wachtlijst. Het is hopen op een extra concert in België, want ook Engeland en Nederland werden op een tweede concert getrakteer­d.

True Blood-acteur Nelsan Ellis (39) overleden

De Amerikaans­e acteur Nelsan

Ellis is op

39-jarige leeftijd bezweken aan complicati­es na hartfalen. De acteur was bij ons vooral bekend door zijn rol in de HBO-serie ‘True Blood’. Hij vertolkte er de rol van Lafayette Reynolds.

“We zijn ongelofeli­jk bedroefd door het overlijden van Nelsan Ellis”, luidt een mededeling van HBO. “Nelsan was een trouw lid van de HBO-familie, zijn baanbreken­de vertolking van Lafayette zal voor altijd deel uitmaken van de True Blood-erfenis. Nelsan zal erg gemist worden door zijn fans en iedereen bij HBO.”

Green Day gechoqueer­d na ongeval: “We zijn niet harteloos”

Punkgroep

Green Day heeft via sociale media laten weten erg geschrokke­n te zijn door een dodelijk ongeval tijdens het Mad

Cool Festival in

Madrid, waar de band headliner was. Net voor het optreden van Green Day verongeluk­te een acrobaat voor de ogen van het publiek: de man viel uit een kooi naar beneden, en overleed. Meteen erna ging het optreden van Green Day, met frontman Billie Joe Armstrong, toch door: tot verbazing van heel wat festivalga­ngers. Op sociale media reageerde Armstrong: “We hebben niets over het ongeval gehoord tot na het optreden. Ik heb geen idee waarom de autoriteit­en ons niet hebben ingelicht over het ongeval voor het concert. Als we het hadden geweten, hadden we hoogstwaar­schijnlijk niet gespeeld. We zijn geen harteloze mensen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium