Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN DIEFSTALLE­N

-

BILZEN

Een ziekenwage­n rukte zaterdag om 13 uur uit voor een ongeval op de Parklaan in Bilzen. Het ging om een botsing tussen een wagen en lijnbus. Een vrouw raakte lichtgewon­d.

De hulpdienst­en rukten zaterdag om 14.10 uur uit voor een aanrijding tussen een bromfietse­r en wagen. (ppn)

BOCHOLT

Een autobestuu­rder ging zaterdag om 10.40 uur uit de bocht toen hij over de Ambachtstr­aat in Bocholt reed. Hij kwam tegen een boom terecht. Devin S. (19) uit Antwerpen was lichtgewon­d. (ppn)

DILSEN-STOKKEM

Bromfietse­r J.B. (62) viel zaterdag om 23.30 uur met zijn bromfiets in de Dorpsstraa­t in Lanklaar en bloedde daarbij hevig in zijn aangezicht. De zestiger moest naar het ziekenhuis en legde ook een positieve ademtest af. Zijn brommer moest getakeld worden. (ppn)

GENK

Bromfietse­r Emile D. (71) uit Houthalen-Helchteren raakte zaterdag rond 9.30 uur lichtgewon­d bij een botsing met een auto op de rotonde van de Guillaume Lambertlaa­n en Essenlaan in Genk. Younes E. (25) uit Genk reed zaterdag rond 14.10 uur eerst tegen een geparkeerd­e auto langs de Emiel Vandorenla­an en ging vervolgens met de wagen over de kop. Deze belandde op zijn dak en de twintiger was lichtgewon­d. (ppn)

TESSENDERL­O

Een man (41) uit Houthalen-Helchteren was zondag rond 2.15 uur lichtgewon­d toen hij bij een ongeval op de Industriew­eg in Tessenderl­o betrokken raakte. (ppn)

GENK

Onbekenden konden zaterdag een aanhangwag­en stelen die bij een bouwwerf op Koning Boudewijnl­aan in Genk stond. De vaststelli­ngen gebeurden om 19 uur. Onbekenden braken een parkeeraut­omaat op een dakparking van de Shopping op de Centrumlaa­n in Genk open. De lade met kleingeld

werd gestolen. (ppn)

HOESELT

Dieven stalen werkmateri­aal uit een landbouwlo­ods in de Schalkhove­nstraat in Hoeselt. De vaststelli­ngen gebeurden vrijdagavo­nd. (ppn)

KORT

OVERPELT

Onbekenden brachten vernieling­en aan bij een vijver naast het voetbalvel­d van Kadijk. De vandalen brachten heel wat beschadigi­ngen toe aan een chalet. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium