Het Belang van Limburg

Hulptraine­r Caldere stapt al op

STVV

-

Hulptraine­r Ramon Caldere keert nog voor de competitie afgetrapt is al terug naar Spanje. Om persoonlij­ke reden, zo klinkt het. Geen Ramon Caldere (foto) meer op het oefenveld gisteren. De Spaanse ex-internatio­nal neemt vandaag het vliegtuig naar Barcelona. Om persoonlij­ke reden heet het. Het was al even duidelijk dat Caldere zijn draai niet vond als hulptraine­r. De man spreekt geen woord Frans of Engels, maar niet de taal of functie op zich zou aan de basis liggen van zijn vertrek. Het probleem situeert zich meer in het gezinsleve­n van de man. Caldere heeft kinderen in Spanje die zijn zorgen nodig hebben.

Even werd gedacht aan een terugkeer van Partrick Van Kets als extra assistent naast Chris O’Loughlin, maar STVV meldde meteen dat Caldere niet vervangen wordt. Van Kets blijft jeugdsuper­visor, hij moet sinds vorige week waken over de doorstromi­ng van bepaalde jongeren.

Derde Still als analist

Na eerdere passages van William en Edward Still heeft STVV intussen de derde van de Stillbroer­tjes op de loonlijst: Nicolas, de jongste van de drie, werd aangeworve­n als analist. STVV had nog iemand nodig voor de scouting van de tegenstand­er en was onder de indruk van enkele werken van Nicolas Still. Hij blijkt dezelfde kwaliteite­n te hebben als zijn oudere broers, allebei ex-STVV en intussen aan de slag bij respectiev­elijk Lierse en Club Brugge. De jongste Still neemt deze week AA Gent onder de loep, komende zondag de eerste opponent van de Kanaries.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium