Het Belang van Limburg

“Het gaat op Daknam alleen maar bergaf”

-

“Sinds Peter Maes weg is, gaat het met Lokeren alleen maar bergaf. Ze hebben daar de voorbije jaren zelfs moeten knokken voor het behoud. Ik zie weinig beterschap.”

MINPUNT Geen investerin­gen

“Voorzitter Roger Lambrecht heeft de gewoonte om te investeren als het wat minder gaat met zijn club. Maar dat doet hij nu niet. Ik vind dat raar omdat er weinig veranderd is ten opzichte van vorig seizoen en dat was toch niet meteen een topjaar. Of zou de voorzitter zoveel vertrouwen hebben in zijn selectie?”

PLUSPUNTEN

IJslander

“Met die IJslander (Kristinsso­n, nvdr.) heeft de voorzitter een oude bekende in huis gehaald. Die kent op Daknam het klappen van de zweep en kan misschien een stabiele factor worden. Kan hij Tom de Sutter eindelijk doen uitbreken?”

Slagveer

“Naast Barry Copa is ook Galitsios weg. Aan de aankoopzij­de staan twee jongens van Heerenveen. Die Slagveer ken ik, die kan aardig ballen en speelt normaliter op de rechterkan­t. Ik ben benieuwd waar de coach hem gaat neerzetten.”

SPORTING LOKEREN

Vorig seizoen Trainer TRANSFERS

11de

Runar Kristinsso­n, 2de seizoen Inkomend: Bibuangu (St-Gillis), Söder (Esbjerg), Slagveer (Heerenveen), Kehli (Roeselare), Marzo (Heerenveen), Torres Uitgaand: Copa (?), Patosi (Cape Town City), Ngolok (?), Galitsios (?), Jambor (Osijek, huur), Bolbat (Shakhtar, einde huur) COMPETITIE­START

Lokeren - Club Brugge Kortrijk - Lokeren Lokeren - Moeskroen Waasland-Beveren - Lokeren Lokeren - Eupen

 ?? FOTO'S MARC VAN HECKE ?? Luciano Slagveer.
FOTO'S MARC VAN HECKE Luciano Slagveer.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium