Het Belang van Limburg

“Kijken hoe Schoofs uit Gentse periode komt”

-

“KV Mechelen is in de breedte sterker geworden en Pedersen kan als aanspeelpu­nt een belangrijk­e pion worden. Maar ik stel me vragen bij de balrecuper­atie.”

PLUSPUNTEN

Verdier weg

“De moeilijkst­e gast is weg. Tussen Verdier en Ferrera was het constant een gezeik. Het zal de sfeer in de kleedkamer ten goede komen. Ferrera is in ieder geval iemand die zijn spelers kan opnaaien. Als de twaalfde man er dan nog achter kruipt…”

Lopende mensen

“In de breedte lijkt KV Mechelen versterkt. Met Schoofs en Kawaya zijn er lopende mensen bijgekomen. Voeg daar nog El Messaoudi en Rits aan toe en je hebt veel beweging. Cruciaal voor hun rendement is Nicklas Pedersen. Die kan de bal bijhouden en de rest laten bijsluiten. Met Schoofs heb je ook iemand met scorend vermogen.”

MINPUNTEN

Blessurege­voelig

“Pedersen was de voorbije jaren bijna doorlopend geblesseer­d. Als die lijn zich doortrekt, mist KV een aanspeelpu­nt voorin. Verder valt af te wachten hoe Schoofs uit zijn Gentse periode komt.”

Balrecuper­atie

“Ik zie weinig balafpakke­rs. En dat kan toch een probleem worden, aangezien Ferrera graag speelt vanuit de omschakeli­ng.”

KV MECHELEN

Vorig seizoen Trainer TRANSFERS

7de

Yannick Ferrera, 2de seizoen Inkomend: Schoofs (AA Gent), Pedersen

(KV Oostende), Bandé (Salitas), Drazic (Vozdovac), Kawaya (Anderlecht), Crepulja (Soligorsk), Rherras Uitgaand: Vanlerberg­he (Club Brugge), Jaadi (Antwerp), Osaguona (?), Chen (?), Naessens (Westerlo), Schouterde­n (Eupen), Peffer (Westerlo), Verdier (Eupen)

COMPETITIE­START KV Mechelen - Standard Waasland-Bev. - KV Mechelen KV Mechelen - Gent KV Mechelen - Antwerp Genk - KV Mechelen

 ?? FOTO'S GMAX ?? Rob Schoofs.
FOTO'S GMAX Rob Schoofs.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium