Het Belang van Limburg

Antwerp huurt Obbi Oulare van Watford

-

Antwerp leeft met goesting, maar ook met twijfels toe naar zijn eerste Jupiler Pro League-match in dertien jaar. The Great Old bereikte gisteravon­d nog een akkoord met Watford om Obbi Oulare te huren. De mannen die het vanavond moeten doen, mochten gisteren uitslapen. Speciale matchen worden op een speciale manier voorbereid, en dus koos trainer Laszlo Bölöni ervoor om op afzonderin­g te gaan, in de stille Kempen. Afspraak: 14 uur in het Aldhem Hotel in Grobbendon­k.

Om 13u15 draaide Björn Vleminckx - nog altijd erbij - als eerste de parking op. Uitkijken was het naar zijn opvolger, Obbi Oulare. Om 13u40 kwam de grote Watford-huurling tevoorschi­jn uit zijn zwarte Mercedes. Een beetje bedeesd, maar goedgeluim­d. Nice to meet you here, zo staat er in grote letters op het hotel. Hij poseerde met plezier voor

ANTWERP - ANDERLECHT

de toepasseli­jke slogan. Bölöni, die wat later toekwam, verwelkomd­e hem hartelijk.

D-day

De spelers checkten in, installeer­den zich en kregen een lunch, gevolgd door een twee uur durende siësta. Nadien was het tijd voor beelden, de analyse van de tegenstand­er. “Al denk ik dat wij Anderlecht beter kennen dan zij ons”, merkt een staflid fijntjes op. Rond 18 uur trokken de spelers met de wagen naar de Bosuil, voor een laatste training in het stadion. Achter gesloten deuren, al kan je weinig verstoppen met een hele tribune tegen de grond. Vandaag is het D-day. Na het ontbijt moet een gezamenlij­ke ochtendwan­deling de zenuwen wegnemen. En nadien? Lunchen, rusten, eten, vertrekken, aankomen, grote ogen trekken, slikken, opwarmen, in de ogen wrijven, naar binnen gaan, luisteren naar Bölöni en... stunten?

 ?? FOTO GMAX ?? Bölöni probeerde te trainen achter gesloten deuren, maar dat was moeilijk op de bouwwerf die de Bosuil nu is.
FOTO GMAX Bölöni probeerde te trainen achter gesloten deuren, maar dat was moeilijk op de bouwwerf die de Bosuil nu is.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium