Het Belang van Limburg

Patrick Goots te gast in Jeuk

-

“Het terrein van Jeuk is mij bekend want ik heb er vorig jaar nog een benefietwe­dstrijd gespeeld”, verrast Patrick Goots. Voor alle duidelijkh­eid: hij begint aan zijn tweede seizoen bij Retie SK als trainer. “Het is heel lang geleden dat wij nog eens aan de beker deelnamen en ook dit seizoen was het een verrassing omdat enkel de eerste vier van de Beker van Antwerpen een ticket krijgen en wij op de vijfde plaats eindigden”, aldus Goots (foto). Vorig jaar eindigde zijn ploeg op de zesde plaats in de competitie. “Vanaf het begin miste ik drie sterkhoude­rs en daardoor waren we verplicht om voluit de kaart van de jeugd te trekken. Retie beschikt over een sterke jeugd want verschille­nde ploegen werden kampioen en ook onze provincial­e invallers behaalden de titel. Vandaar dat we verder bouwen op de ploeg van vorig seizoen”, aldus Goots die niet kan rekenen op Maxim Gijs en Jo Van Reeth.

De 51-jarige Goots, die in het verleden nog een jaartje bij STVV voetbalde, trapt nog altijd een balletje bij de Kempenzone­n waar hij ook trainer is. Tussen haakjes: de kaartjeskn­ipper van Jeuk moet zich klaar houden want Retie trekt met een volle supporters­bus naar de Gingelomse deelgemeen­te.

Bij de thuisploeg zijn Godinas, Demarteau en Cauwenberg nog op vakantie. Frans en Russo hebben last van de buikspiere­n.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium