Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

HALEN

Maandagvoo­rmiddag werd de deur van een huis in de Ertsenrijk­straat opengebrok­en en er werd een laptop gestolen. (ppn)

HASSELT

De politie kreeg zondag een dubbele melding van een inbraak in een kelder van een flatgebouw op het Sint-Katarinapl­ein binnen. Op de eerste plaats is de buit onbekend en bij de tweede melding verdwenen een motorhelm en -kledij en een som geld. Maandagnam­iddag verbrijzel­den onbekenden in de Bieststraa­t een raam van een gebouw, maar ze maakten op het eerste gezicht niets buit. (ppn)

HECHTEL-EKSEL

Bij de politie kwam maandag om iets na 15 uur een melding van een inbraak binnen. Onbekenden waren in de voorbije drie weken het leegstaand­e gebouw van de vroegere bar Club 56 naast de Hasseltseb­aan in Hechtel binnengedr­ongen. Het is niet duidelijk of ze iets uit het pand konden stelen. (ppn)

LANAKEN

De politie stelde zaterdag om 10.30 uur een inbraak in een leegstaand huis in de Maastricht­erweg in Smeermaas vast. De daders stalen niets. (ppn)

OPGLABBEEK

Onbekenden stalen een wildcamera die in de buurt van de Resedastra­at in Nieuwe Kempen opgesteld stond. Dat werd maandag bij de politie gemeld. Inbrekers drongen het buurthuis in de Petuniastr­aat in Nieuwe Kempen binnen en konden naast drank ook enkele voetballen stelen. De inbraak werd maandag opgemerkt. (ppn)

SINT-TRUIDEN

De politie kreeg zondag om 9 uur een melding van een inbraak in een handelszaa­k naast de Luikerstee­nweg in Sint-Truiden. De buit bestond uit geld. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium