Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BOCHOLT

Een bromfietse­r en auto waren maandag om 17.15 uur betrokken bij een botsing in de Fabrieksst­raat in Kaulille. Justin V.M. (16) uit Bocholt raakte gewond. Een ziekenwage­n kwam ter plaatse. (ppn)

HALEN

Twee auto’s botsten zondag om 9.45 uur op de Staatsbaan in Halen. Daarbij raakten Gerarda H. (68) uit Herselt en Daisy H. (61) uit Scherpenhe­uvel-Zichem lichtgewon­d. (ppn)

HOUTHALEN-HELCHTEREN

Twee voertuigen botsten zondag om 18.30 uur in de Hofstraat in Houthalen. Daarbij raakte passagiers­ter Antonella T. (55) uit de gemeente lichtgewon­d. (ppn)

KORTESSEM

Larissa T. (19) uit Landen verloor maandag om 3.45 uur de controle over het stuur van haar auto toen ze over de Tongersest­eenweg in Guigoven reed. De Landense belandde tegen een verlichtin­gspaal en liep daarbij lichte verwonding­en

op. (ppn)

LOMMEL

Twee ambulances rukten maandag om 16.30 uur uit voor een ongeval tussen een bromfietse­r en auto in de Stationsst­raat in Lommel. Bij dat ongeval raakten beide bestuurder­s lichtgewon­d. (ppn)

ZONHOVEN

Een voetganger en fietser kwamen zondag om 15 uur met elkaar in botsing in de Zwanenstra­at in Zonhoven. Paula G. (74) uit Zonhoven was lichtgewon­d. (ppn)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium