Het Belang van Limburg

Lommel SK trekt Ket en Daniëls aan

-

Lommel SK heeft gisteren nog twee spelers aangetrokk­en. Verdediger Jeffrey Ket is een Nederlande­r die in Slowakije en Roemenië speelde. Keeper Glenn Daniëls kwam vorig jaar uit voor Hasselt. Jeffrey Ket is een 24-jarige polyvalent­e verdediger, die hoogstwaar­schijnlijk de rechterfla­nk voor zijn rekening zal nemen. Net als Lommel-coryfee Jeroen Ketting komt de Nederlande­r uit Hoofddorp bij Amsterdam en speelde hij in de jeugd van Ajax en Haarlem. Twee jaar geleden koos hij voor een buitenland­s avontuur en voetbalde hij Europees met de Slowaakse landskampi­oen Trencin. Vorig seizoen kwam hij uit voor Panurii Targu in Roemenië.

“Dit is een ambitieuze club die zo snel mogelijk weer naar de profliga wil”, aldus Ket, die tekende voor één seizoen met optie. “Het wordt voor mij een mooie nieuwe uitdaging en veel dichter bij huis. Al ga ik hier wel op zoek naar een appartemen­t.”

Doelman van Hasselt

De tweede aanwinst is doelman Glenn Daniëls, die vorig seizoen de kleuren van Hasselt verdedigde. Hij onderteken­de een contract voor twee seizoenen. “Ik ga in Lommel de concurrent­iestrijd aan met Clepkens en De Smet”, zegt de 23-jarige Guigovenaa­r. “Waarom Lommel? Ik vind dit gewoon een topclub. Ik trainde twee keer met de groep en er was meteen een klik. Alles is hier ook piekfijn geregeld. Er spelen nogal wat jongens uit mijn streek bij SK en daar zal ik wel mee kunnen carpoolen.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium