Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

LOMMEL

In een huis in Nieuwe Dijk in Lommel is woensdagav­ond rond acht uur een inbraak vastgestel­d. De daders gingen aan de haal met geld en huishoudma­teriaal, zoals een stofzuiger. (maw)

BERINGEN

Donderdagn­amiddag is een inbraak vastgestel­d in een huis op de Paalsestee­nweg in Beringen. De buit was gisteren nog niet bekend. (maw)

RIEMST

Inbrekers hebben het cilindersl­ot afgebroken van de zijdeur van een huis op de Visésteenw­eg in Riemst. De daders gingen echter zonder buit lopen. (maw)

BILZEN

Bij een inbraak in een huis in de Waltwilder­straat in Waltwilder zijn donderdag juwelen gestolen. (maw)

OVERPELT

Dieven hebben de koplampen van een Porsche gestolen in de Weyerstraa­t in Lindel. De auto stond op de oprit van de eigenaar.

(maw)

HAMONT-ACHEL

Bij het cateringbe­drijf in de straat Remise in Hamont werd donderdag een inbraak vastgestel­d. De buit was gisteren nog niet bekend. (maw)

HASSELT

Op een werf in de Canadastra­at in Hasselt zijn tijdens de bouwvakant­ie meerdere werkmateri­alen gestolen. (maw)

Inbrekers zijn er niet in geslaagd om een deur te openen van een huis in de Bakkerslaa­n in Runkst (Hasselt). Wel zijn er braakspore­n aan de woning. (maw)

WELLEN

Aan een huis in de Overbroeks­traat in Wellen hebben dieven proberen inbreken. Dat lukte niet. (maw)

GENK

Uit een gemeenscha­ppelijke keldergara­ge in de Grotestraa­t in het centrum van Genk is donderdag een herenfiets gestolen. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium