Het Belang van Limburg

Bruno Venanzi wil spits niet laten gaan

“Transfer Sa is onbespreek­baar”

-

“Topschutte­r? Laten we eerst eens zien wat er zal gebeuren tussen nu en het sluiten van de transferma­rkt.” Het was een opmerkelij­ke uitspraak van Orlando Sa vlak na het 1-1-gelijkspel tegen KV Mechelen. De Standard-spits wordt al langer in verband gebracht met een vertrek. Zo is het Russische Lokomotiv Moskou concreet en heeft ook het Schotse Celtic hem op zijn lijstje staan. Standard-voorzitter Bruno Venanzi geeft in een interview met de Waalse krant l’Avenir echter aan dat de 29-jarige Portugees onder geen beding mag vertrekken. “We hebben geen enkel bod van Moskou ontvangen en de coach en het bestuur willen de speler niet laten

Omar COLLEY gaan. We hebben hem verteld dat wij op hem rekenen en dat een vertrek niet bespreekba­ar is... tenzij PSG met 220 miljoen over de brug komt.”

Sa is ietwat teleurgest­eld over de houding van Standard, omdat hij had verwacht dat er in het geval van serieuze interesse gesproken kon worden. Toch is hij niet van zins om een vertrek te gaan forceren. Mogelijk wordt er een oplossing gevonden in de vorm van een opwaarderi­ng van zijn huidige contract, dat nog loopt tot medio 2020. Standard - Genk live op tv in Mexico - In Mexico is Standard-doelman Guillermo Ochoa een absolute ster. Om die reden kondigde sportzende­r ESPN Mexico aan dat het alle wedstrijde­n van de Rouches dit seizoen live zal uitzenden. Te beginnen met die van vanavond tegen KRC Genk.

(bfa)

 ??  ??
 ?? FOTO BELGA ?? Orlando Sa.
FOTO BELGA Orlando Sa.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium