Het Belang van Limburg

Marcus Ingvartsen als joker?

-

Voor Pozuelo komt de trip naar Sclessin nog te vroeg. “Hij moet zich”, dixit Stuivenber­g, “eerst nog integreren in de groep.” Voor de Deense spits Marcus Ingvartsen is het integratie­proces achter de rug. “Hij oogt steeds fitter en past zich beter en beter aan onze spelwijze aan. Hij weet waar we met hem naartoe willen.” Ingvartsen start voorlopig wel nog op de bank maar kan als joker worden ingebracht.

Ook centrale verdediger Aidoo nadert een basisplaat­s. “Hij heeft tijd nodig om te snappen hoe wij willen voetballen, hij moet ook de competitie nog leren kennen. Maar dat gaat vrij snel. Ik ben tevreden over zijn ontwikkeli­ng.” Doelman Vukovic, ten slotte, is klaar voor de dienst. Dat hij start, wil Stuivenber­g niet bevestigen. “Hij is selecteerb­aar. Jammer genoeg heeft hij een stuk van de voorbereid­ing gemist. Maar hij voelt zich happy nu. Het is moeilijk om te bepalen wanneer je zo iemand precies moet brengen. Dat weet je pas achteraf.

Maar dat betekent niet dat je moet weglopen van een beslissing.”

ANDERLECHT

Vermaelen zegt niet meteen nee - Anderlecht polste bij de entourage van Thomas Vermaelen (31) of hij een transfer naar RSCA zou zien zitten en het werd zeker niet meteen wandelen gestuurd. Grootste struikelbl­ok lijkt het financiële plaatje. De Medina naar Moeskroen - Nog bij RSCA vertrekt de 19-jarige verdediger Nathan De Medina definitief naar Moeskroen, voor één seizoen met optie.

ZULTE WAREGEM

Bijna iedereen fit - Zulte Waregem staat nagenoeg op volle sterkte voor de eerste thuiswedst­rijd tegen STVV. Alleen Kingsley Madu (enkel) en Grigoris Kastanos (hamstring) trainen nog individuee­l. Ook voor Gertjan De Mets komt Sint-Truiden nog te vroeg.

 ?? BELGA
Foto ?? Colley geniet onder meer interesse uit Italië.
BELGA Foto Colley geniet onder meer interesse uit Italië.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium