Het Belang van Limburg

Marathon

-

Een vrouw had al jarenlang een geheime liefdesaff­aire terwijl haar man op het werk of voor enige dagen weg was. Zoals gewoonlijk lag ze met haar minnaar weer de hele dag in bed te rollebolle­n. Tegen de avond hoorde ze plotseling de auto van haar man de oprit opkomen. “Oh mijn God, haast je! Grijp je kleren”, riep ze tegen haar minnaar, “Spring uit het raam, mijn man is vroeger thuis gekomen.” Maar haar minnaar zei:”Ja, maar ik kan toch niet naakt uit het raam springen. Het regent!”

“Die regen is je minste zorg! Als mijn man ons hier zonder kleren in de slaapkamer ziet,vermoordt hij ons.”

Dus pakte de minnaar zijn kleren en sprong hij snel uit het raam. Hij begon te rennen alsof de duivel hem op de hielen zat. Tijdens het rennen ontdekte hij al snel dat hij midden in de jaarlijkse stadsmarat­hon terecht was gekomen. Dus besloot hij maar mee te rennen tussen de driehonder­d anderen. Hij was nog steeds spiernaakt,met zijn kleren onder zijn arm.

Na een tijdje kwam er een marathonlo­per naast hem rennen en vroeg: “Ren jij altijd naakt?”

De man: “Jazeker, het voelt geweldig! Je voelt de lucht langs je huid waaien tijdens het rennen.”

Een tweede marathonlo­per kwam naast hem rennen en vroeg: “Draag je altijd je kleren onder je arm tijdens het rennen?” Waarop de man: “Jazeker, dan kan ik me aan het einde van de marathon direct aankleden en met mijn auto naar huis rijden.”

Toen kwam een derde marathonlo­per naast hem rennen en vroeg: “Heb je altijd een condoom om als je aan het lopen bent?”

De man: “Alleen als het regent.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium