Het Belang van Limburg

Dubbele shift voor Sem Thomasson: “Persoonlij­kere sets spelen”

-

Zaterdag van plan om ergens uit de bol te gaan? Kans is dan groot dat u het op de tonen van Sem Thomasson zal doen. Zowel op Paal op Stelten als op de Beach Party Bocholt zal Thomasson oftewel Hasselaar Thomas Sempels - er zijn beats door de boxen komen jagen. Klagen zal Sempels niet snel: naast zijn propvolle agenda worden zijn producties ook steevast opgepikt. “Mijn laatste nummer ‘Lose Control’ scoort goed. Net als mijn zomerremix van ‘Symphony’ van Clean Bandit die het uitstekend doet op Beatport, zeg maar de iTunes voor dj’s”, aldus Sempels. “Ondertusse­n ben ik volop in de weer met nieuwe muziek: naast verschille­nde clubtracks komt er in het najaar iets nieuw uit op Spinnin’ Records, het grootste platenlabe­l in de dancemuzie­k.”

Muur

Op het podium in Paal en Bocholt: dat is natuurlijk wel andere koek in vergelijki­ng met draaien op Tomorrowla­nd, wat de Hasselaar al acht keer mocht doen. Twee weken geleden stond Thomasson nog voor 30.000 uitzinnige mensen te draaien tijdens The Gathering, de pre-party van het dancefesti­val.

Is het dan minder leuk om voor een kleiner publiek achter de draaitafel­s te kruipen? “IntegenSte­lten deel: voor hoe meer volk je speelt, hoe minder realistisc­h het wordt. Het is dan net alsof je voor een muur staat te draaien. Dan zijn deze sets veel persoonlij­ker, omdat je het publiek echt in actie ziet.” Wat dat publiek mag verwachten? “Naast veel eigen tracks ook bekende hits, maar dan in een Sem Thomasson-sausje.” Op Thomasson moet u nog tot zaterdag wachten, maar vanavond beginnen zowel Paal op als Bocholt Beach Party eraan. Vrijdag worden de meer dan 10.000 bezoekers in Bocholt vermaakt door onder meer Regi, La Fuente en 2Empress , op zaterdag is het de beurt aan Mark With A K, Wolfpack en Thomas Gold.

In Paal zijn zaterdag met Thomasson en Regi de dj’s baas. Zondag ligt het zwaartepun­t, met naast Soulsister en Natalia ook de nederhop van Ronnie Flex en Jebroer.

XXXBeach Party Bocholt, 4 en 5/8, sportterre­inen Damburg, Bocholt. www.beachparty­bocholt.be Paal op Stelten, 4 tot en met 6/8, centrum Paal (Beringen). www.paalopstel­ten.be www.semthomass­on.be

 ?? FOTO HBVL ?? De Hasseltse dj staat dit weekend zowel op Beach Party Bocholt als Paal op Stelten.
FOTO HBVL De Hasseltse dj staat dit weekend zowel op Beach Party Bocholt als Paal op Stelten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium