Het Belang van Limburg

Jan Verheyen maakt derde film rond het commissari­ssenduo Vincke en Verstuyft

-

XDe commissari­ssen Vincke en Verstuyft uit de politierom­ans van Jef Geeraerts zetten destijds met ‘De Zaak Alzheimer’ de opmars in van de Vlaamse film. Jan Verheyen verfilmde nu ‘Het Tweede Gelaat’. De vriendscha­p tussen de commissari­ssen (Koen De Bouw en Werner De Smedt) krijgt een deuk als ze worden geconfront­eerd

Jonas Van Geel en Ben Segers als amateurgan­gsters

‘Bad Trip’, geregissee­rd door

Dries vos (‘De

Biker Boys’), is een komedie over vier sympathiek­e losers (Jonas Van

Geel, Ben Segers,

Tom Audenaert en

Gene Bervoets) die door een speling van het lot gedwongen worden om binnen één week tijd een gigantisch­e hoeveelhei­d cocaïne te verkopen zodat ze hilarisch verzeilen in de krochten van de drugsmaffi­a. met een reeks gruwelijke moorden. Een overlevend slachtoffe­r drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. Ondertusse­n zit de seriemoord­enaar niet stil. Ook met Greg Timmermans, Jurgen Delnaet, Chris Van den Durpel en Hilde Heijnen.

XDe Kampioenen strijden voor hun eigen naam

De Kampioenen hebben al tweemaal geweldig gescoord aan de bioscoopka­ssa en dit is dus hun derde film, ‘FC De Kampioenen 3 Forever’, waarin ze op zoek gaan naar zwarte parels in Afrika en waarin ze tegen de ploeg FC Boma moeten strijden voor het behoud van hun eigen naam. Een pak BV’s draaft op in verrassend­e cameo’s.

XX

 ?? FOTO TOM PALMAERS
FOTO CC ?? An Swartenbro­ekx.
K3.
FOTO TOM PALMAERS FOTO CC An Swartenbro­ekx. K3.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium