Het Belang van Limburg

‘’Bevergem’-regisseur Gilles Coulier haalt met ‘Cargo’ wereld van de visserij onderuit

-

XDe eerste langspeler van Gilles Coulier, regisseur van ‘Bevergem’, gaat over een Oostends vissersgez­in dat tot aan de rand van de afgrond wordt gedreven. De bejaarde vader (Roland Van Campenhout) valt in het ijskoude water van de Noordzee en laat zijn drie zonen (Sam Louwyck, Wim Willaert en Sebastien Dewaele)

‘Verborgen Verlangen’ met Astrid Coppens als lokaas

In de Nederlands­e prent ‘Het

Verlangen’ is de knappe tv-presentatr­ice/musicalste­r Chantal

Janzen het lokaas dat wordt gebruikt om een boek van een stotterend­e auteur aan de man te brengen. In de Vlaamse versie wordt die rol gespeeld door Astrid (Bryan) Coppens. Ook Mathias Sercu, Roel Vanderstuk­ken en Dominique Van Malder nemen een rol voor hun rekening. achter met het familiebed­rijf en een enorme schuldenbe­rg. De oudste zoon worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van broer William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn achtjarige zoon. Een kritische inkijk in de wereld van de visserij.

XScenarist Hugo Van Laere regisseert romantisch drama

Hugo Van Laere, scenarist van onder andere de telenovela’s ‘Sara’ en ‘David’, debuteert als regisseur van zijn zelfgeschr­even romantisch drama ‘Al- leen Eline’. De film vertelt het verhaal van een zesjarig meisje (Morag Campbell) wiens fysiothera­peute (Line Pillet) een driehoeksv­erhouding heeft met haar vriend (Joren Seldeslach­ts) en de vader van het meisje (Yannick De Coster).

X

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium