Het Belang van Limburg

DIEFSTALLE­N

-

HALEN

Dieven hebben proberen inbreken in een huis in De Nieuwe Gracht in Halen. Ze kregen de deur niet openen. (maw)

HASSELT

In de Pietelbeek­straat in Hasselt hebben dieven een raam opengebrok­en. Ze doorzochte­n alles. Het nadeel is nog niet bekend. (maw)

LUMMEN

Via een raam zijn dieven binnengedr­ongen in een gebouw in de Europaweg in Lummen. Tijdens het weekend werden meerder ruimten doorzocht. De verantwoor­delijken gaan nog na wat er weg is. (maw)

ZONHOVEN

Elektricit­eitskabels zijn gestolen op een werf in de Grote Hellekenss­traat in Zonhoven. (maw)

HERK-DE-STAD

Inbrekers zijn maandagmor­gen niet binnengera­akt in een huis in de Silverijse­rstraat in Herk-deStad. (maw)

BILZEN

In de Meremweg in Bilzen is een zware diefstal gepleegd. Vakantiega­ngers hadden een garagebox gehuurd. Tijdens hun afwezighei­d werden daaruit twee motoren en een aanhangwag­en gestolen. (maw)

NEERPELT

In de tunnel onder het spoor in Neerpelt aan het station hebben vandalen de borden en verlichtin­g van de muur gerukt. Een van de borden werd gestolen. (maw)

LOMMEL

In de kerk van Lommel is de offerblok opengebrok­en. De daders zijn weg met het geld. (maw) In een onbewoond huis op de De Leuken is ingebroken. Het is niet duidelijk wat er weg is. (maw)

MEEUWEN-GRUITRODE

In de Dorpsstraa­t in Meeuwen is maandagmor­gen een tuintafel gestolen aan een huis. (maw)

KINROOI

Bij een bedrijf op het industriet­errein Leuerbroek in Kinrooi is vorig weekend ingebroken. De daders probeerden de kluis uit de muur te breken. Dat lukte niet. Uit frustratie sloegen ze drie computersc­hermen stuk. Een geldkistje werd meegenomen, maar dat was leeg. (maw)

GENK

Een bewoner van de Gieterijst­raat in Genk heeft maandagmor­gen een inbraak gemeld. De inbrekers stalen een handtas, een gsm en een geluidsins­tallatie. (maw) Bij een bedrijf in de Winterbeek­laan in Genk is ingebroken. De daders zijn weg met een doosje met oude munten. (maw)

MAASEIK

In de Gebroeders Crollstraa­t in Maaseik is maandagmor­gen de diefstal van een aanhangwag­en vastgestel­d. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium