Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

SINT-TRUIDEN

Twee auto’s zijn maandagmor­gen rond 9 uur gebotst op de Luikerstee­nweg in Sint-Truiden. Een van de bestuurder­s had te veel gedronken en moest zijn rijbewijs meteen inleveren voor 15 dagen. De andere bestuurder - de 52-jarige P.R. uit Sint-Truiden - raakte gewond. (maw)

BORGLOON

Vier wagens zijn zondagavon­d rond 18.15 uur gebotst op de Sint-Truiderste­enweg in Borgloon. Daarbij raakten de 22-jarige Endrit S. uit Borgloon en de 34-jarige An V. uit Gingelom gewond. (maw)

WELLEN

Een auto is zondagavon­d rond 20 uur tegen een paal gebotst in de Langstraat in Wellen. De 19-jarige Kevin C. uit Wellen raakte gewond. (maw)

HASSELT

In de Albertkana­alstraat in Hasselt is maandag rond 1.30 uur een auto tegen een elektricit­eitspaal beland en daarna tegen een bushalte. De 27-jarige Marie-Julie P. uit Heusden-Zolder liep hierbij verwonding­en op. (maw)

BILZEN

Twee auto’s zijn maandagvoo­rmiddag rond 10.45 uur gebotst op de Maastricht­erstraat in Bilzen. Daarbij raakte een vrouw gewond. (maw)

MAASEIK

Een 26-jarige bestuurste­r uit Dilsen-Stokkem is zondag rond 16.45 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Dijkweg in Maaseik. De vrouw gaf een ruk aan haar stuur waardoor de wagen over de kop sloeg. (maw) Zondagavon­d rond 17.45 uur zijn twee auto’s gebotst op de Rotemerlaa­n in Maaseik. Een van de wagens belandde in het bos. Bij het ongeval raakten een 20-jarige bestuurder en een 48-jarige automobili­st betrokken. De brandweer heeft een passagier uit het gekantelde voertuig bevrijd. (maw)

DILSEN-STOKKEM

Een motorrijde­r is zondagavon­d rond 23.15 uur gewond geraakt toen hij ten val kwam in de Brugstraat in Dilsen-Stokkem. (maw)

KINROOI

De 57-jarige fietser Joannes H. uit Kinrooi is maandag rond 00.30 uur ’s morgens gewond geraakt bij een aanrijding door een auto. Het ongeval gebeurde op de Breeërstee­nweg in Kinrooi. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium