Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

NEERPELT

Op de rotonde in Sint-Huibrechts­Lille is een 65-jarige fietser uit Neerpelt maandagavo­nd rond 19.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding. Een auto botste tegen de elektrisch­e fiets die op de rotonde reed. (maw)

HEUSDEN-ZOLDER

Op het kruispunt van de Nieuwstraa­t en de Laambroeks­traat in Heusden-Zolder zijn maandagavo­nd rond 19.15 uur twee auto’s gebotst. Een 33-jarige bestuurder uit Heusden-Zolder raakte gewond. (maw)

MAASEIK

Een 82-jarige vrouw is maandag gewond geraakt toen ze met haar fiets viel in de Drievekken­weg in Waterloos. (maw)

HAM

In Ham is dinsdagmid­dag rond 12.45 uur een auto in de vangrails van de E313 beland. Daarbij viel

een gewonde. (maw)

DILSEN-STOKKEM

Op het kruispunt van de Pannenhuis­straat en de Europalaan is dinsdag rond 16.45 uur een ongeval gebeurd. Daarbij viel een gewonde. (maw)

DIEFSTALLE­N

BILZEN

In de Molenstraa­t in Beverst is een silopot van een silo gestolen. Dat gebeurde op een werf. (maw)

HOESELT

Dieven hebben maandagavo­nd proberen inbreken in een huis in de Tongersest­eenweg in Hoeselt. Dat lukte niet. (maw)

HEUSDEN-ZOLDER

In de Vrije Kleuter- en lagere school in de Brugstraat in Heusden-Zolder is ingebroken. Dinsdagmor­gen werd vastgestel­d dat de toegangsde­ur was geforceerd. De computerkl­as werd doorzocht maar er zou niets zijn gestolen. (maw)

BORGLOON

Dieven hebben dinsdagmor­gen een loods proberen open te breken in de Grootloons­traat in Borgloon. Dat lukte niet. (maw) Op de Industriew­eg zijn dieven op een omheind terrein geweest. Het is nog niet duidelijk wat ze daar hebben gestolen. (maw)

HASSELT

In de Olmenstraa­t in Hasselt hebben dieven een wijnautoma­at proberen te kraken. Dat lukte niet. (maw)

TESSENDERL­O

In de Sparrenweg in Tessenderl­o hebben inbrekers een dakraam opengebrok­en van een huis. De buit is nog niet bekend. (maw)

CONTROLES

DILSEN-STOKKEM

De politie heeft dinsdagmor­gen rond 2.15 uur drugs aangetroff­en in een auto in de Vissersstr­aat in Dilsen. De drugs werden in beslag genomen tijdens de controle en er is een pv opgesteld. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium