Het Belang van Limburg

Regen kan eerste opname ‘Twee Meisjes op het Strand’ niet verpesten

-

Twee meisjes op het strand? Zeg maar twee verzopen katjes. Presentatr­ices Laura Tesoro (20) en Olga Leyers (19) kropen gisteren in Oostende met waterdicht­e mascara het podium op voor de opname van het muziekprog­ramma van VTM. De meisjes bleven wel lachen, zoals het hoort: “Dit is toch superspann­end?” Tijdens de generale repetitie bleef het netjes droog en gunden Laura Tesoro en Olga Leyers de fotografen nog een zomers tafereeltj­e met een strandbal, maar ’s avonds moest de opname wachten voor een stevig onweer dat gelukkig iets na negen uur alweer was overgewaai­d. “Ik vind het eigenlijk wel gezellig. Ik moet gewoon zien dat ik tijdens de opname niet op mijn gezicht ga: ik draag hakken en de weg naar het podium is zo’n hellend vlak. Niet vallen en mezelf niet verspreken: dat is de opdracht”, lacht gastpresen­tatrice Olga Leyers.

Het klikt duidelijk wel tussen Olga Leyers en Laura Tesoro. “Olga en ik zijn van dezelfde generatie, hebben dezelfde energie, zijn allebei competitie­f. We kunnen elkaar ook ongegeneer­d dingen vragen. Als we onze tekst kwijt zijn, bijvoorbee­ld. Dan kun je dat gewoon aan de ander vragen, zonder je te schamen”, aldus Tesoro.

Onder de artiesten onder meer Belle Perez en Stijn Meuris. Samen zongen ze een bossanova variant van ‘Ik hou van U’.

De aflevering met Laura Tesoro en Olga Leyers is op 18 augustus te zien op VTM. Vanavond wordt de opname van de tweede ‘Twee Meisjes op het Strand’ gepresente­erd door Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans, Josje Huisman en Tine Embrechts. Die aflevering­en zijn op 25 augustus en 1 september te bekijken op televisie.

 ?? FOTO KURT ?? Belle Perez poseerde met Lady Linn, maar deelde het podium met die andere Limburger, Stijn Meuris.FOTO
FOTO KURT Belle Perez poseerde met Lady Linn, maar deelde het podium met die andere Limburger, Stijn Meuris.FOTO
 ?? FOTO FOTO KURT ?? Voor de opnames was het nog droog en konden er zomerse foto’s gemaakt worden.
FOTO FOTO KURT Voor de opnames was het nog droog en konden er zomerse foto’s gemaakt worden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium