Het Belang van Limburg

Willy Sommers verrast door collega’s op zijn 65ste verjaardag

-

Willy Sommers vierde gisteren z’n 65ste verjaardag en die ging niet onopgemerk­t voorbij. Het Vlaamse showbizzic­oon was helemaal van z’n melk toen hij tijdens een interview in de caravan van het Radio 2-programma ‘Plage Préferée’ in Middelkerk­e verrast werd door Laura Lynn, Wendy Van Wanten, Jo Vally, Chris Van Tongelen en Davy Gilles van De Romeo’s en nog enkele andere collega’s met een enorme verjaardag­staart. “Ik wist dat ik een radio-interview had, maar dat was ook alles”, stamelde hij. “Het doet me enorm veel plezier dat zoveel collega’s dit wilden doen voor mij. Men zegt soms dat het al haat en nijd is in de Vlaamse showbizz, maar dit bewijst het tegendeel.

Willy SOMMERS We zijn allemaal goede collega’s die elk hun eigen ding doen, en er is voor iedereen plaats.”

Will Tura

Het mooiste verjaardag­scadeau is dat ik weer een nieuw album mag uitbrengen

Na een glaasje champagne en een stukje taart maakten de mensen van zijn platenfirm­a van de gelegenhei­d gebruik om Willy in het Casino van Middelkerk­e het eerste exemplaar van zijn nieuwe album ‘Boven de Wolken’ te overhandig­en. “Het mooiste verjaardag­scadeau is dat ik weer een nieuw album mag uitbrengen”, aldus Sommers.

“Ik ben nog lang niet van plan om op mijn lauweren te rusten. Dit album is bovendien heel speciaal voor mij omdat er voor het eerst een samenwerki­ng tussen Will Tura en mezelf op staat. We zeiden al járen dat we samen eens een nummer moesten maken, en eindelijk is het ervan gekomen. Hij schreef de muziek, ik de tekst. Ik ben er apetrots op.”(jr)

 ?? FOTO SIMON MOUTON ?? Enkele collega’s verrasten Willy met een taart. “Men zegt soms dat het al haat en nijd is in de showbizz, maar dit bewijst het tegendeel.”
FOTO SIMON MOUTON Enkele collega’s verrasten Willy met een taart. “Men zegt soms dat het al haat en nijd is in de showbizz, maar dit bewijst het tegendeel.”
 ?? FOTO SIMON MOUTON ??
FOTO SIMON MOUTON

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium