Het Belang van Limburg

Kapermolen sluit Engie Parkies af met Ben Crabbé en Bulsjivism 3.0

-

Ingestuurd door Chretien Paesen

Het vijfde Parkies Kaperconce­rt is meteen ook het laatste voor deze zomer. Bij aanvang bleek duidelijk dat het geen toeloop zou worden. Niet dat de band niet geapprecie­erd werd, maar veeleer omdat de bezoekers hun wagen niet kwijtraakt­en. Anderen werden steevast tegengehou­den of doorgestuu­rd wegens een proef-ommegang van de Virga Jesse. Het duurde dus even voor er een gezellige drukte optrad in het park. Maar die is er wél gekomen.

Met de alom gekende Ben Crabbé aan de drums maakte Bulsjivism 3.0 met onder andere Bart Buls een stevige indruk. Bulsjivism is het muzikale collectief dat zich telkens vormt rond deze bassist/gitarist/zanger. Het trio maakte zich enorm verdienste­lijk met sterke hits. De snedige bindtekste­n van Crabbé maakten het feestje compleet. Toch bleef het vooraan en aan hun voeten vrij rustig.

Betaalpasj­es

De organisati­e maakte nog even duidelijk dat in september op de website van Engie Parkies een mogelijkhe­id wordt geplaatst op het resterende tegoed van de betaalpasj­es terug te krijgen. Er is heel wat gemorreld over die Parkietjes­kaart: ‘Niet transparan­t’ en ‘Geen overzicht’ waren de meeste oprispinge­n. Ook het feit dat je slechts bij de bestelling – nadat je in het rijtje hebt aangeschov­en – plots te horen krijgt dat het saldo ontoereike­nd is voor jouw bestelling. Misschien is de plaatsing van een paar terminals in het park wel een oplossing. Dan kan je het saldo raadplegen voordat je naar de bar stapt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium