Het Belang van Limburg

Brangelina zet scheiding

Insiders: “Voorbarig om te spreken van verzoening”

- Nele COUNE

Het ziet ernaar uit dat Brangelina op papier nog een tijdje langer zal bestaan. Us Weekly kwam namelijk te weten dat Angelina Jolie (42) en Brad Pitt (53) op de pauzeknop gedrukt hebben in het scheidings­proces. Terwijl heel wat bronnen van het Amerikaans­e magazine al luidop dromen van een verzoening tussen de twee, is men bij Entertainm­ent Tonight voorzichti­ger: “Ze zijn momenteel niet bezig met het papierwerk omdat de focus op hun kinderen ligt.”

Brad is nu weer nuchter en probeert Angelina terug te winnen. Ze wou niet liever dan dat hij zou stoppen met drinken

“De scheiding is van tafel”, kopte Us Weekly woensdagav­ond laat. Bronnen beweerden namelijk dat beide acteurs geen haast hebben om de scheidings­papieren te onderteken­en. Volgende maand is het een jaar geleden dat Jolie de scheiding aanvroeg van Pitt. De twee waren toen nog maar twee jaar getrouwd, maar wel al twaalf jaar samen.

“Ze hebben in de afgelopen maanden helemaal niets gedaan om de scheiding in gang te zetten en niemand denkt nog dat dat binnenkort wel gaat gebeuren”, vertelt een van de bronnen. Een vriend van Jolie wijt het afstel aan Pitt zijn plannen om zijn leven te beteren. Afgelopen mei biechtte hij zijn drankprobl­eem op in een interview met GQ. In juni werd hij nog

gespot op het

Een insider aan Us Weekly Glastonbur­y Festival, maar hij zou er geen druppel alcohol aangeraakt hebben. Hij werd in die periode wekelijks gecontrole­erd door zijn juridisch adviseur, omdat hij het risico niet wou lopen zijn kinderen niet meer te mogen zien. Angelina had bij de scheidings­aanvraag in september vorig jaar namelijk ook het volledige hoederecht geëist over hun zes kinderen Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) en tweeling Vivienne en Knox (9). “Maar Angelina heeft altijd gezegd dat ze zou overwegen

Focus op kinderen

Daily Mail en Entertainm­ent Tonight lijken die positieve bronnen niet gevonden te hebben, want zij weerleggen de geruchten van een verzoening. “Het scheidings­proces is serieus vertraagd, maar er is niets veranderd aan de situatie. Het voormalige koppel komt gewoon goed overeen omdat ze het beste willen voor hun kinderen”, klinkt het bij de Britse krant Daily Mail.

“Scheidinge­n duren nu eenmaal altijd lang en ze zijn nu niet bezig met het papierwerk omdat de focus op hun kinderen en familie ligt”, legt de bron van showbizzsi­te Entertainm­ent Tonight uit. Geen enkele nieuwssite slaagde erin de woordvoerd­ers van de acteurs vast te krijgen.

 ?? FOTO REUTERS ?? Brad Pitt en Angelina Jolie in gelukkiger­e tijden, net voor ze in 2014 in het huwelijksb­ootje stapten.
FOTO REUTERS Brad Pitt en Angelina Jolie in gelukkiger­e tijden, net voor ze in 2014 in het huwelijksb­ootje stapten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium