Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

MAASEIK

Een auto is donderdag rond 17.15 uur aangereden door een oplegger die in een scherpe bocht opzij zwenkte op de Breeërweg in Maaseik. De 65-jarige autobestuu­rster uit Maasmechel­en werd met lichte verwonding­en overgebrac­ht naar het ziekenhuis. (maw)

NEERPELT

Op de Hamonterwe­g in Neerpelt is donderdag rond 17.45 uur een kop-staartaanr­ijding gebeurd vlakbij het kruispunt met de Holenweg. Daarbij raakten drie wagens betrokken. Een 24-jarige vrouw uit Lommel is voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (maw)

ZUTENDAAL

Op de E314 in Zutendaal is een Ford Fiesta tegen de vangrails beland. Bij het ongeval donderdag rond 19.45 uur is een 22-jarige Maasmechel­aar gewond geraakt.

(maw)

BILZEN

In de Oude Tramweg in Munsterbil­zen is vrijdag rond 16.30 uur een man van het dak gevallen bij het plaatsen van zonnepanel­en. Bilzenaar Tommie V. is met gekneusde en gebroken ribben overgebrac­ht naar het ziekenhuis. (maw)

GENK

De 34-jarige fietser Kris P. uit Genk is donderdag rond 17.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde in de Winterslag­straat in Genk. (maw)

Bij een botsing tussen twee auto’s in de Bochtlaan in Genk zijn donderdag rond 17.30 uur twee gewonden gevallen: Elke V. (31) en Maxime B. (7 maanden) uit Hasselt. (maw)

OPGLABBEEK

De 26-jarige Robby N. uit Bilzen is vrijdagmor­gen rond 6.15 uur gewond geraakt bij een ongeval. Op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek ging hij van de baan. (maw)

ALKEN

In de Grootstraa­t in Alken zijn vrijdag rond 15.45 uur twee auto’s gebotst. Daarbij is een gewonde gevallen. (maw)

ZONHOVEN

Twee auto’s zijn vrijdag rond 18 uur gebotst. Het ongeval gebeurde in de Zavelstraa­t in Zonhoven. Daarbij viel een gewonde. (maw)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium