Het Belang van Limburg

“Pannenkoek eten”

-

De perfecte zomer: Liesbeth: “De zon, veel beachvolle­ywedstrijd­en winnen én samenzijn met familie en vrienden.” Katrien: “Veel zon, shoppen en terrasjes doen in Hasselt, veel tornooien spelen, reizen en lekker eten.”

Mooiste zomerherin­neringen: Liesbeth: “Mijn eerste Belgische titel ooit. Dat was in 2000 op de finale in Knokke. En in 2008 behaalde ik op de Olympische Spelen in Peking de negende plaats, een onvergetel­ijke ervaring.” Katrien: “Voor mij zijn het de kwartfinal­e in Moskou in 2011 en mijn vierde plaats op de Grand Slam in Gstaad in Zwitserlan­d.”

Bucketlist voor deze zomer: Liesbeth: “Naar de Efteling met de kindjes, genieten van de kleine dingen.” Katrien: “Een citytrip naar Valencia. Ik hou van de combinatie stad en strand.”

Wat staat er op de laatste foto op je smartphone? Liesbeth: “Mijn twee kindjes die knuffelen op de zetel.” Katrien: “Een foto van mijn pannenkoek bij De Pannenkoek­enbakker op de Markt in Maaseik. Elk jaar tijdens dit tornooi eet ik hier minstens één keer een pannenkoek. Dat is een traditie geworden.”

Wie neem je mee naar een onbewoond eiland? Liesbeth: “Mijn

kindjes en mijn man.” Katrien: Mijn vriend en mijn hondje.” Favoriete zomergerec­ht: Beiden: “Sushi!” Katrien: “En salade met

geitenkaas.” Liesbeth: “Of een stuk watermeloe­n. Mmm...”(anb)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium